Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții lui Florin Ristei în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Care sunt grupurile din echipa lui Ristei care au trecut de bootcamp și se luptă pentru marele trofeu Juriul X Factor 2020Al treilea episod de bootcamp de la X Factor 2020 a continuat cu echipa lui Florin Ristei - VIDEO The Motans cântând piesa "Fata din vis"The Motans a întâlnit-o pe "Fata din vis" a trupei Compact - VIDEO (Marea Unire Zu 2020) Antrenori Vocea: ReuniuneaEdiția specială "Vocea României" le-a adus românilor un show cu muzică, dans și invitați speciali - VIDEO Smiley și Adrian Despot la Vocea: ReuniuneaSmiley și Adrian Despot au făcut să se audă "basul și cu toba mare" la ediția specială Vocea României Irina Rimes și Tudor Chirilă la Vocea: ReuniuneaÎn cadrul "Vocea: Reuniunea", Irina Rimes și Tudor Chirilă și-au declarat iubirea - VIDEO

Lyric Video: Stone Temple Pilots - Meadow

Stone Temple Pilots a lansat videoclipul cu versuri pentru noua sa piesă intitulată "Meadow". Aceasta este extrasă de pe un viitor album, care va sosi în 2018 şi care include un nou solist, pe Jeff Gutt.

Stone Temple Pilots nu a avut deloc noroc cu soliştii, pierzându-l pe Scott Weiland după o supradoză şi pe Chester Bennington prin suicidul din acest an. Noul vocal, Jeff Gutt este cunoscut prin prezenţa sa deosebită în cadrul emisiunii "The X Factor" din SUA. Debutul live al acestui artist în cadrul formaţiei a venit în timpul unui podcast/concert la SiriusXM în luna noiembrie.

"Meadow" inaugurează aportul acestei voci proaspete, care îmbină grunge-ul cu relaxarea hippie a anilor 70. Are şi ceva din guturalitatea şi glasul adolescentin al lui Billie Joe Armstrong de la Green Day. Gutt dăduse probe pentru a intra în Stone Temple Pilots încă din toamna anului trecut şi a devenit membru oficial al grupului din luna mai a acestui an. Noua piesă avea deja instrumentalul scris şi prezentat casei de discuri chiar înainte ca muzicienii să îşi găsească vocal.

Atunci când Jeff Gutt a apărut în ecuaţie el s-a potrivit la fix cu noul sound. E interesant faptul că pe lângă 5 piese clasice ale trupei, fostului concurent X Factor i s-a cerut şi melodia complet nouă ca test. STP au înregistrat 14 piese noi pentru viitorul LP, deşi nu toate vor fi păstrate pe release-ul din 2018. Noua adiţie a grupului a adus o contribuţie bună şi la compoziţie şi versificaţie.

Primele concerte cu noul solist debutează în martie 2018 şi vor include şi piesele noi Stone Temple Pilots, dar şi clasice precum "Plush" sau "Creep".

Citește mai multe despre Stone Temple Pilots
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE