Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

Lyric Video: Soilwork - Helsinki

Trupa suedeză Soilwork a lansat lyric vide-ul piesei „Helsinki”, extrasă de pe viitorul album „Death Resonance”. Mai multe detalii despre noul material în articol.

Metaliștii suedezi de la Soilwork vor lansa o colecție specială de rarități, reunite sub numele „Death Resonance”, pe 19 august 2016. Coperta albumului a fost realizată de chitaristul MNEMIC, Mircea Gabriel Eftemie, cel care a mai lucrat și cu Volbeat, Carcass, Scar Symmetry și Strapping Young Lad. Lyric video-ul pentru piesa extrasă de pe album, „Helsinki”, este creat de cunoscutul videograf Tommy Antonini.

„Moarte. Este un cuvânt care probabil e folosit mult prea des, dar care mai poate fi interpretat încă în diverse moduri. Nu este doar despre ceva sau cineva stors de viață; este și sfârșitul infinitului, nașterea unor noi posibilități și acceptarea schimbării inevitabile. Piesa a fost scrisă curând după înregistrarea albumului nostru live din Finlanda, când ne făceam noi prieteni și ne asiguram că cei vechi rămân cu noi pentru totdeauna, chiar dacă totul este finit.”, a declarat chitaristul trupei, David Andersson

coperta-album-soilwork-death-resonance

Ultimul album de studio al trupei Soilwork, a fost lansat pe 28 august 2015. În prezent, toboșarul trupei, Dirk Verbeuren este în turneu cu Megadeth, cât timp Chris Adler este ocupat cu Lamb Of God. În acest timp, locul îi este ocupat de Bastian Thusgaard de la The Arcane Order.

Tracklist „Death Resonance”:

01. Helsinki
02. Death Resonance
03. The End Begins Below The Surface ("The Ride Majestic" Japan bonus track)
04. My Nerves, Your Everyday Tool ("Beyond The Inifite" Japan-only EP)
05. These Absent Eyes ("Beyond The Inifite" Japan-only EP)
06. Resisting The Current ("Beyond The Inifite" Japan-only EP)
07. When Sound Collides ("Beyond The Inifite" Japan-only EP)
08. Forever Lost In Vain ("Beyond The Inifite" Japan-only EP)
09. Sweet Demise ("The Panic Broadcast" Japan bonus track)
10. Sadistic Lullabye (re-recorded, "The Panic Broadcast" Japan bonus track)
11. Overclocked (2016 mix, "Sworn A Great Divide" Japan bonus track)
12. Martyr (2016 mix, "Sworn A Great Divide" Japan bonus track)
13. Sovereign (2016 mix, "Sworn A Great Divide" Japan bonus track)
14. Wherever Thorns May Grow (2016 mix, "Stabbing The Drama" Japan bonus track)
15. Killed By Ignition (2016 mix, "Stabbing The Drama" Japan bonus track)

 

Citește mai multe despre Soilwork
Publicat de Iolanda Grecu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE