Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Echipa Loredana în bootcamp-ul X Factor 2020S-a dat startul eliminărilor de la X Factor 2020; citește rezumatul primului episod de bootcamp

Lyric Video: Simple Plan - Christmas Every Day

Simple Plan a lansat un video cu versuri pentru piesa ”Christmas Every Day”. Melodia face trimitere către începuturile Simple Plan, trupa lansându-se în 2001 cu o piesă de Crăciun.

"Suntem foarte fericiți să lansăm această piesă, în spiritul Crăciunului! De fapt, prima piesă lansată de trupa noastră în 2001 poarta numele de "My Christmas List", iar această amintire ne este foarte dragă! Acum, după 15 ani, am simțit că este timpul să repetăm istoria, să mai lansăm o piesă cu această temă. Crăciunul este o perioadă magică pentru toți, iar inspirația pentru această piesă a venit absolut natural, ne-am dorit să oferim ceva în schimb fanilor, pentru tot sprijinul acordat trupei de-a lungul carierei." - Simple Plan

Despre "Christmas Every Day", Alternative Press a declarat că "umple inimile ascultătorilor cu dragoste și căldură".

"Taking One For The Team", albumul lansat de Simple Plan la începutul anului, a debutat în top 10 în Japonia, Cehia, Elveția, iar în Canada chiar pe poziția a doua din top. Trupa a încheiat recent un turneu în SUA, înainte de asta susținând un turneu sold out în Europa.

Simple Plan și-a câștigat reputația datorită îmbinării inedite dintre punk și pop modern. Trupa din Montreal a reușit să cucerească publicul încă de la albumul lor de debut, din 2002, premiat cu două discuri de platina -"No Pads, No Helmets….Just Balls", urmat de "Still Not Getting Any" (2004), premiat, de asemenea, cu platină.

Pe lângă munca din studio, trupa este implicată în activități filantropice. În 2005, formația a pus bazele proiectului "Simple Plan Foundation", prin care s-au strâns donații în valoare de peste 2 milioane de dolari.

Citește mai multe despre Simple Plan
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE