Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc" Victoria - Ugly Cry (Artwork)Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei

Lyric Video: Simple Plan - Christmas Every Day

Simple Plan a lansat un video cu versuri pentru piesa ”Christmas Every Day”. Melodia face trimitere către începuturile Simple Plan, trupa lansându-se în 2001 cu o piesă de Crăciun.

"Suntem foarte fericiți să lansăm această piesă, în spiritul Crăciunului! De fapt, prima piesă lansată de trupa noastră în 2001 poarta numele de "My Christmas List", iar această amintire ne este foarte dragă! Acum, după 15 ani, am simțit că este timpul să repetăm istoria, să mai lansăm o piesă cu această temă. Crăciunul este o perioadă magică pentru toți, iar inspirația pentru această piesă a venit absolut natural, ne-am dorit să oferim ceva în schimb fanilor, pentru tot sprijinul acordat trupei de-a lungul carierei." - Simple Plan

Despre "Christmas Every Day", Alternative Press a declarat că "umple inimile ascultătorilor cu dragoste și căldură".

"Taking One For The Team", albumul lansat de Simple Plan la începutul anului, a debutat în top 10 în Japonia, Cehia, Elveția, iar în Canada chiar pe poziția a doua din top. Trupa a încheiat recent un turneu în SUA, înainte de asta susținând un turneu sold out în Europa.

Simple Plan și-a câștigat reputația datorită îmbinării inedite dintre punk și pop modern. Trupa din Montreal a reușit să cucerească publicul încă de la albumul lor de debut, din 2002, premiat cu două discuri de platina -"No Pads, No Helmets….Just Balls", urmat de "Still Not Getting Any" (2004), premiat, de asemenea, cu platină.

Pe lângă munca din studio, trupa este implicată în activități filantropice. În 2005, formația a pus bazele proiectului "Simple Plan Foundation", prin care s-au strâns donații în valoare de peste 2 milioane de dolari.

Citește mai multe despre Simple Plan
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE