Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020

Lyric Video: Sigrid - Schedules

După single-ul anterior, "Focus", Sigrid revine cu piesa "Schedules", însoțită de lyric video. Mai multe detalii puteți afla din articol.

Melodia a fost lansată înainte de concertul din Londra și va face parte de pe următorul EP, "Raw", care este deja disponibil pe majoritatea rețelelor de streaming.

În acest moment, artista este în turneu în Marea Britanie și Irlanda, iar show-ul din Londra, de la Somerset House a fost sold-out. Astfel, Sigrid devine unul dintre puținii artiști (alături de Adele, Sam Smith și Ellie Goulding) care au reușit să susțină spectacole memorabile la Somerset House, chiar la începutul carierei sale.

Balada lansată înainte, „Focus (Demo)”, pare să urmeze succesul înregistrat cu piesa „High Five”, care a strâns un număr de 7 milioane de stream-uri pe Spotify. Artista a urcat pe scena de la Coachella și a cântat în emisiunea lui Jimmy Fallon. La începutul anului 2018, Sigrid fusese desemnată BBC Sound of 2018. Artista a impresionat printr-un EP cu doar patru piese.

"Câteodată este chiar ciudat să fii artist, însă aleg ca întotdeauna să fiu autentică. Dacă nu mă recunosc în muzica mea prin aspectul vizual, styling, artwork, piese… nu văd sensul. Nu îmi place să aduc modificări prea mari vocii mele atunci când înregistrez, ci să păstrez totul cât mai simplu. Real, onest. Nu văd de ce nu aș face asta. De ce să îi ofer controlul altcuiva?" a declarat Sigrid pentru The Guardian.

Puteți afla povestea artistei din rubrica noastră, #JOINewArtist.

Citește mai multe despre Sigrid
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE