Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Lyric Video: Sigrid - Home To You

Artista norvegiană Sigrid a revenit cu un nou single, intitulat ”Home To You”. Piesa este inclusă pe soundtrack-ul filmului ”The Aeronauts”, cu Felicity Jones și Eddie Redmayne în roluri principale.

Înainte de a da startul viitorului turneu în UK și Irlanda, Sigrid lansează o baladă emoționantă, inspirată de filmul "The Aeronauts". În versurile piesei, artista vorbește despre atașament și dorința de a ajunge din nou acasă.

Pelicula "The Aeronauts" este regizată de Tom Harper și spune povestea Ameliei Wren, un reputat pilot, ce face echipă cu omul de știință James Glaisher pentru a contribui la îmbunătățirea funcționării balonului cu aer cald și a zbura mai sus decât oricine altcineva. În rolul Ameliei este distribuită Felicity Jones, iar James Glaisher este jucat de Eddie Redmayne. Filmul va debuta în cinematografe pe 20 decembrie.

La începutul anului 2018, Sigrid a fost desemnată BBC Sound of 2018. Artista impresiona atunci printr-un EP de debut cu doar patru piese.

Originară din Norvegia, Sigrid și-a început cariera în 2013, odată cu single-ul ei de debut, "Sun". Un an mai târziu a semnat cu Petroleum Records, fiind invitată să cânte la mai multe festivaluri. În 2016 a devenit artist Island Records și a lansat piesa "Don't kill my vibe". Puteți afla povestea artistei din rubrica noastră, #JOINewArtist.

Citește mai multe despre Sigrid
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE