Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 AMI - Nicole Scherzinger la "Te cunosc de undeva"AMI a marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva" cu piesa lui Nicole Scherzinger Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER

Lyric Video: Sigrid - Home To You

Artista norvegiană Sigrid a revenit cu un nou single, intitulat ”Home To You”. Piesa este inclusă pe soundtrack-ul filmului ”The Aeronauts”, cu Felicity Jones și Eddie Redmayne în roluri principale.

Înainte de a da startul viitorului turneu în UK și Irlanda, Sigrid lansează o baladă emoționantă, inspirată de filmul "The Aeronauts". În versurile piesei, artista vorbește despre atașament și dorința de a ajunge din nou acasă.

Pelicula "The Aeronauts" este regizată de Tom Harper și spune povestea Ameliei Wren, un reputat pilot, ce face echipă cu omul de știință James Glaisher pentru a contribui la îmbunătățirea funcționării balonului cu aer cald și a zbura mai sus decât oricine altcineva. În rolul Ameliei este distribuită Felicity Jones, iar James Glaisher este jucat de Eddie Redmayne. Filmul va debuta în cinematografe pe 20 decembrie.

La începutul anului 2018, Sigrid a fost desemnată BBC Sound of 2018. Artista impresiona atunci printr-un EP de debut cu doar patru piese.

Originară din Norvegia, Sigrid și-a început cariera în 2013, odată cu single-ul ei de debut, "Sun". Un an mai târziu a semnat cu Petroleum Records, fiind invitată să cânte la mai multe festivaluri. În 2016 a devenit artist Island Records și a lansat piesa "Don't kill my vibe". Puteți afla povestea artistei din rubrica noastră, #JOINewArtist.

Citește mai multe despre Sigrid
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE