Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix

Lyric Video: Sigrid - Home To You

Artista norvegiană Sigrid a revenit cu un nou single, intitulat ”Home To You”. Piesa este inclusă pe soundtrack-ul filmului ”The Aeronauts”, cu Felicity Jones și Eddie Redmayne în roluri principale.

Înainte de a da startul viitorului turneu în UK și Irlanda, Sigrid lansează o baladă emoționantă, inspirată de filmul "The Aeronauts". În versurile piesei, artista vorbește despre atașament și dorința de a ajunge din nou acasă.

Pelicula "The Aeronauts" este regizată de Tom Harper și spune povestea Ameliei Wren, un reputat pilot, ce face echipă cu omul de știință James Glaisher pentru a contribui la îmbunătățirea funcționării balonului cu aer cald și a zbura mai sus decât oricine altcineva. În rolul Ameliei este distribuită Felicity Jones, iar James Glaisher este jucat de Eddie Redmayne. Filmul va debuta în cinematografe pe 20 decembrie.

La începutul anului 2018, Sigrid a fost desemnată BBC Sound of 2018. Artista impresiona atunci printr-un EP de debut cu doar patru piese.

Originară din Norvegia, Sigrid și-a început cariera în 2013, odată cu single-ul ei de debut, "Sun". Un an mai târziu a semnat cu Petroleum Records, fiind invitată să cânte la mai multe festivaluri. În 2016 a devenit artist Island Records și a lansat piesa "Don't kill my vibe". Puteți afla povestea artistei din rubrica noastră, #JOINewArtist.

Citește mai multe despre Sigrid
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE