Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 The Motans cântând piesa "Fata din vis"The Motans a întâlnit-o pe "Fata din vis" a trupei Compact - VIDEO (Marea Unire Zu 2020) Antrenori Vocea: ReuniuneaEdiția specială "Vocea României" le-a adus românilor un show cu muzică, dans și invitați speciali - VIDEO Smiley și Adrian Despot la Vocea: ReuniuneaSmiley și Adrian Despot au făcut să se audă "basul și cu toba mare" la ediția specială Vocea României Irina Rimes și Tudor Chirilă la Vocea: ReuniuneaÎn cadrul "Vocea: Reuniunea", Irina Rimes și Tudor Chirilă și-au declarat iubirea - VIDEO Alexandra Stan, Cornel Ilie, Liviu Teodorescu - Oameni (Live la Marea Unire ZU 2020)Marea Unire Zu 2020 i-a adus împreună pe Alexandra Stan, Cornel Ilie și Liviu Teodorescu - VIDEO Alina Eremia la Marea Unire Zu 2020Alina Eremia a apăsat pedala rock la Marea Unire Zu 2020 cântând "Sunetul mai tare / DJ Vasile / Banii vorbesc" - VIDEO

Lyric Video: Sigrid - Don't Feel Like Crying

Sigrid, tânăra artistă norvegiană care a câștigat "BBC Sound of 2018", a lansat un nou single, intitulat "Don't Feel Like Crying". Melodia se regăsește pe albumul ei de debut, "Sucker Punch".

După infuzia de energie pe care am primit-o ascultând single-ul anterior "Sucker Punch", Sigrid lansează o piesă la fel de optimistă, deși vine dintr-o zonă emoțională diferită. Dacă în piesa trecută, artista ne vorbea despre forța cu care te ”lovește” iubirea, în versurile noii melodii "Don't Feel Like Crying" ea ne spune că preferă să-și mențină o stare bună de spirit chiar și atunci când o anume relație nu mai merge.

"E o anume eleganță în suferință. Un fel de...eleganță epică. Îmi plac piesele pop bune, cântate din inimă", a declarat Sigrid, încercând să explice semnificația piesei "Don't Feel Like Crying".

Noul single se regăsește pe albumul de debut "Sucker Punch". Discul conține 12 piese compuse de artistă în colaborare cu producătorul norvegian Martin Sjølie. Albumul va fi lansat pe 1 martie 2019.

La începutul anului 2018, Sigrid a fost desemnată BBC Sound of 2018. Artista a impresionat printr-un EP de debut cu doar patru piese.

Originară din Norvegia, Sigrid și-a început cariera în 2013, odată cu single-ul ei de debut, "Sun". Un an mai târziu a semnat cu Petroleum Records, fiind invitată să cânte la mai multe festivaluri. În 2016 a devenit artist Island Records și a lansat piesa "Don't kill my vibe". Puteți afla povestea artistei din rubrica noastră #JOINewArtist.

Citește mai multe despre Sigrid
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE