Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Lyric Video: Sigrid - Don't Feel Like Crying

Sigrid, tânăra artistă norvegiană care a câștigat "BBC Sound of 2018", a lansat un nou single, intitulat "Don't Feel Like Crying". Melodia se regăsește pe albumul ei de debut, "Sucker Punch".

După infuzia de energie pe care am primit-o ascultând single-ul anterior "Sucker Punch", Sigrid lansează o piesă la fel de optimistă, deși vine dintr-o zonă emoțională diferită. Dacă în piesa trecută, artista ne vorbea despre forța cu care te ”lovește” iubirea, în versurile noii melodii "Don't Feel Like Crying" ea ne spune că preferă să-și mențină o stare bună de spirit chiar și atunci când o anume relație nu mai merge.

"E o anume eleganță în suferință. Un fel de...eleganță epică. Îmi plac piesele pop bune, cântate din inimă", a declarat Sigrid, încercând să explice semnificația piesei "Don't Feel Like Crying".

Noul single se regăsește pe albumul de debut "Sucker Punch". Discul conține 12 piese compuse de artistă în colaborare cu producătorul norvegian Martin Sjølie. Albumul va fi lansat pe 1 martie 2019.

La începutul anului 2018, Sigrid a fost desemnată BBC Sound of 2018. Artista a impresionat printr-un EP de debut cu doar patru piese.

Originară din Norvegia, Sigrid și-a început cariera în 2013, odată cu single-ul ei de debut, "Sun". Un an mai târziu a semnat cu Petroleum Records, fiind invitată să cânte la mai multe festivaluri. În 2016 a devenit artist Island Records și a lansat piesa "Don't kill my vibe". Puteți afla povestea artistei din rubrica noastră #JOINewArtist.

Citește mai multe despre Sigrid
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE