Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Liana Stanciu anunțâ când vom afla care e piesa României la Eurovision 2021Piesa României la Eurovision 2021 - Când e aleasă și ce jurați fac selecția Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra Destiny ALA la "Românii au talent" 2021Destiny ALA a emoționat juriul de la "Românii au talent" cu puterea de a simți muzica chiar dacă nu o aud Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit"Câștigătorii Globurilor de Aur 2021 - Lista completă Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!"

Lyric Video: Sigrid - Don't Feel Like Crying

Sigrid, tânăra artistă norvegiană care a câștigat "BBC Sound of 2018", a lansat un nou single, intitulat "Don't Feel Like Crying". Melodia se regăsește pe albumul ei de debut, "Sucker Punch".

După infuzia de energie pe care am primit-o ascultând single-ul anterior "Sucker Punch", Sigrid lansează o piesă la fel de optimistă, deși vine dintr-o zonă emoțională diferită. Dacă în piesa trecută, artista ne vorbea despre forța cu care te ”lovește” iubirea, în versurile noii melodii "Don't Feel Like Crying" ea ne spune că preferă să-și mențină o stare bună de spirit chiar și atunci când o anume relație nu mai merge.

"E o anume eleganță în suferință. Un fel de...eleganță epică. Îmi plac piesele pop bune, cântate din inimă", a declarat Sigrid, încercând să explice semnificația piesei "Don't Feel Like Crying".

Noul single se regăsește pe albumul de debut "Sucker Punch". Discul conține 12 piese compuse de artistă în colaborare cu producătorul norvegian Martin Sjølie. Albumul va fi lansat pe 1 martie 2019.

La începutul anului 2018, Sigrid a fost desemnată BBC Sound of 2018. Artista a impresionat printr-un EP de debut cu doar patru piese.

Originară din Norvegia, Sigrid și-a început cariera în 2013, odată cu single-ul ei de debut, "Sun". Un an mai târziu a semnat cu Petroleum Records, fiind invitată să cânte la mai multe festivaluri. În 2016 a devenit artist Island Records și a lansat piesa "Don't kill my vibe". Puteți afla povestea artistei din rubrica noastră #JOINewArtist.

Citește mai multe despre Sigrid
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE