Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Lyric Video: Shawn Mendes - Youth ft. Khalid

Shawn Mendes a lansat piesa "Youth", o colaborare cu Khalid, care este inspirată de tragedia din Manchester. Anul trecut pe 22 mai a avut loc un atentat în timp unui concert al Arianei Grande, care s-a soldat cu zeci de morţi. Tânărul a compus această melodie pentru a face faţă durerii. Vă invităm să îi urmăriţi videoclipul cu versuri în cadrul acestui articol.

Shawn Mendes a colaborat pe "Youth" cu Khalid, compozitor şi muzician în vârstă de 20 de ani, o tânără speranţă a muzicii din Texas. Acesta este al treilea single al lui Shawn de pe viitorul album, după "In My Blood" şi "Lost în Japan". Titlul noului LP este pur şi simplu "Shawn Mendes" şi acesta va debuta pe 25 mai, prin Island Records.

Tânărul artist multi premiat cu discuri de platină a anunţat noul său album într-un mod inedit: a realizat un live stream pe YouTube, care a durat nu mai puţin de 9 pre. În timpul său a creat o operă de artă urbană, împreună cu pictori şi artişti florişti, reconstituind coperta viitorului album. Publicul este deja încântat de primele single-uri de pe viitorul disc, "In My Blood" sărind de 145 de milioane de stream-ur în doar o lună.

La realizarea noilor piese Shawn Mendes i-a avut alături pe Ed Sheeran, Julia Michaels şi John Mayer. "Youth" a avut premiera în exclusivitate la Apple Music Beats 1 cu Zane Lowe. Mendes realizase o campanie globală de teasing prin postere în Los Angeles, Londra, Miami, Rio şi Toronto. E incredibil faptul că Shawn Mendes e atât de celebru, apreciat şi talentat la doar 19 ani.

A devenit cunoscut în 2013, realizând coveruri pentru piese celebre şi partajându-le pe Vine. Clipurile au ajuns la reprezentaţii unei mari case de discuri şi a urmat un EP, lansat în 2014. În 2015 venea şi albumul de debut, "Handwritten". "Illuminate" a fost albumul numărul 2, lansat în 2016, iar Shawn a reuşit performanţa de a avea ambele discuri pe locul întâi în US Billboard 200 la debut.

Şi asta până să atingă vârsta de 18 ani, fiind doar al cincilea artist care reuşeşte acest lucru. Khalid Donnel Robinson este un muzician R&B din SUA, care îşi lansa albumul de debut anul trecut. A urmat un turneu sold out şi o nominalizare la premiile Grammy în acest an.

Citește mai multe despre KhalidShawn Mendes
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE