Urmărește-ne în Social Media

pop

Shawn Mendes - Youth ft. Khalid

Shawn Mendes a lansat piesa "Youth", o colaborare cu Khalid, care este inspirată de tragedia din Manchester. Anul trecut pe 22 mai a avut loc un atentat în timp unui concert al Arianei Grande, care s-a soldat cu zeci de morţi. Tânărul a compus această melodie pentru a face faţă durerii. Vă invităm să îi urmăriţi videoclipul cu versuri în cadrul acestui articol.

Publicat

pe

Shawn Mendes a colaborat pe "Youth" cu Khalid, compozitor şi muzician în vârstă de 20 de ani, o tânără speranţă a muzicii din Texas. Acesta este al treilea single al lui Shawn de pe viitorul album, după "In My Blood" şi "Lost în Japan". Titlul noului LP este pur şi simplu "Shawn Mendes" şi acesta va debuta pe 25 mai, prin Island Records.

Tânărul artist multi premiat cu discuri de platină a anunţat noul său album într-un mod inedit: a realizat un live stream pe YouTube, care a durat nu mai puţin de 9 pre. În timpul său a creat o operă de artă urbană, împreună cu pictori şi artişti florişti, reconstituind coperta viitorului album. Publicul este deja încântat de primele single-uri de pe viitorul disc, "In My Blood" sărind de 145 de milioane de stream-ur în doar o lună.

La realizarea noilor piese Shawn Mendes i-a avut alături pe Ed Sheeran, Julia Michaels şi John Mayer. "Youth" a avut premiera în exclusivitate la Apple Music Beats 1 cu Zane Lowe. Mendes realizase o campanie globală de teasing prin postere în Los Angeles, Londra, Miami, Rio şi Toronto. E incredibil faptul că Shawn Mendes e atât de celebru, apreciat şi talentat la doar 19 ani.

A devenit cunoscut în 2013, realizând coveruri pentru piese celebre şi partajându-le pe Vine. Clipurile au ajuns la reprezentaţii unei mari case de discuri şi a urmat un EP, lansat în 2014. În 2015 venea şi albumul de debut, "Handwritten". "Illuminate" a fost albumul numărul 2, lansat în 2016, iar Shawn a reuşit performanţa de a avea ambele discuri pe locul întâi în US Billboard 200 la debut.

Şi asta până să atingă vârsta de 18 ani, fiind doar al cincilea artist care reuşeşte acest lucru. Khalid Donnel Robinson este un muzician R&B din SUA, care îşi lansa albumul de debut anul trecut. A urmat un turneu sold out şi o nominalizare la premiile Grammy în acest an.

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Trending