Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020

Lyric Video: Shania Twain - Poor Me

Shania Twain a revenit după o pauză de lansări muzicale în luna mai a acestui an, cu piesa "Life's About to Get Good". După acel imn optimist artista ne prezintă un single nou, "Poor Me", prin care renunţă la country şi trece la un pop cu influenţe electronice.

Aflăm că legenda country din Canada pregăteşte un nou album, numit "Now" şi lansat pe 29 septembrie. Mă intrigă piesa "Poor Me" pentru că este total diferită de ce lansează Shania de obicei. Începe precum o melodie The XX, cu o chitară cu mult ecou şi inspirând la visare, iar interpretarea vocală a artistei aduce cu ceva ce ar face Skylar Grey de exemplu.

Începem să o recunoaştem pe Shania la refren, datorită faimoaselor sale inflexiuni şi trilului vocal. "Poor Me" este o baladă despre finalul unei relaţii şi din ce am înţeles single-ul, ca şi întregul nou album de altfel au fost influenţate de divorţul artistei de soţul Robert John Lange. Aceasta este a patra piesă de pe LP-ul cel nou şi a fost scrisă în întregime şi produsă de către Shania Twain.

Artista a avut următoarele de spus despre noile piese:

Mi-am depăşit limitele, ştiind că mă va speria provocarea şi ştiind că eu, singură eram răspunzătoare de cum va ieşi albumul. Ador să colaborez, dar nu am dorit influenţe emoţionale, psihologice sau muzicale. În clipa când inviţi pe cineva în acel spaţiu, eşti influenţat.

Şi apoi nu aş mai fost eu, nu ar mai fi fost pur. Aceasta e probabil cea mai pură operă a mea. Am avut momente fericite, am avut momente triste. A trebuit să decid ce doream să includă acest album. Am dorit diversitatea emoţiilor să apară pe acest LP şi a trebuit să renunţ la acele lucruri care inclinau prea mult balanţa într-o anumită direcţie".

Viitorul album ar trebui să aducă serioase influenţe pop, dar şi nuanţe din alte genuri, precum gospel. Nu e foarte clar dacă acest release va fi susţinut de un turneu, mai ales că Shania a avut teoretic un turneu de rămas bun în 2015.

Citește mai multe despre Shania Twain
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE