Urmărește-ne în Social Media

pop

Seredinschi - Dor să te

Seredinschi a lansat "Dor să te", o piesă despre dragostea fără răspuns a cărei unică alinare ajunge să fie uitarea. "Dor să te" este inclusă pe primul EP al artistului, "Stări", care va fi dezvăluit "stare" cu "stare" în următoarea perioadă, și în care Seredinschi cântă despre toate fazele iubirii cu urmele pe care ea le lasă în fiecare îndrăgostit.

Publicat

pe

Co-producție HaHaHa Production și Cat Music, cu muzica compusă de Sebastian Seredinschi alături de Roland Kiss și Vlad Cireșan, versurile scrise de Sebastian Seredinschi și Vlad Cireșan și mix/masterul semnat de Florin Boka, "Dor să te" este rezultatul trăirilor intense ale artistului și a iubirii ce se transformă uneori dureros în anxietate.

"Toți știm cum e să iubești fără să primești niciun răspuns, așa că ce ne rămâne de făcut decât să uitam?! Fiecăruia ne este dor de ceva și îmi doresc ca <<Dor să te>> să mai aline puțin din toate dorurile noastre din ultima perioadă", a declarat Seredinschi.

Deși vorbește despre o iubire neîmplinită care lasă în urmă o anxietate profundă, "Dor să te" are un instrumental care nu lasă ascultătorul să rămână în melancolie:

"Îmi doresc ca <<Dor să te>> să fie piesa oamenilor liberi, de la cei mici la cei mari. Ea descrie iubirea, în forma sa degradată, dar instrumentalul te face din prima secundă să te ridici și să țopăi de fericire. Sunt sigur că oamenii se vor distra grav pe piesa asta și vor crea povești frumoase pe acest ritm", a adăugat muzicianul.

Seredinschi a început să cânte când era copil, dintr-o joacă, fiind curios să vadă dacă poate cânta la fel de bine ca artiștii pe care îi asculta în acel moment. În timp, muzica a devenit un mod de exprimare a trăirilor interioare, l-a ajutat să treaca peste momente dificile și, de aceea, își dorește acum să ajungă la cât mai mulți oameni și să îi facă fericiți prin darul pe care îl are.

A participat la cel de-al șaselea sezon Vocea României, în echipa Smiley, și a ajuns până în faza galelor live. Imediat după închierea show-ului a început să lucreze la proiectul personal, alături de Smiley și echipa HaHaHa Production.

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2022 >>
lmmjvsd
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Trending