Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc" Victoria - Ugly Cry (Artwork)Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei

Lyric Video: Sam Fischer, Demi Lovato - What Other People Say

Demi Lovato și muzicianul australian Sam Fischer și-au unit forțele pentru lansarea piesei "What Other People Say". Melodia beneficiază de un videoclip cu versuri pe care te invităm să-l urmărești în articol.

Compusă de cei doi muzicieni împreună cu producătorul Rykey și compozitorul Geoff Warburton, "What Other People Say" este o baladă pop cu un mesaj puternic. Lovato și Fischer cântă despre presiunile sociale și despre riscul de a ne pierde individualitatea de dragul de a fi apreciat de alți oameni.

"Acest cântec reflectă felul în care poți să pierzi cine ești cu adevărat într-un efort de a mulțumi societatea. De aceea am vrut să fac această piesă cu Sam", a declarat Demi Lovato.

Melodia este acompaniată de un lyric video în care chipurile lui Demi Lovato și Fischer sunt elementele unui joc de societate. Cărțile cu fețele celor doi muzicieni ilustrează diferite emoții, clipul fiind în strânsă legătură cu mesajul piesei.

Sam Fischer a cunoscut succesul în urmă cu trei ani cu piesa "This City". Au urmat albumele "Not a Hobby" (2018) și "Homework" (2020). Fischer a mărturisit că a scris piesa "What Other People Say" înainte ca "This City" să devină un hit. A știut întotdeauna că va fi un duet și a fost uluit când Demi Lovato a acceptat să cânte alături de el.

În ceea ce o privește pe Demi Lovato, aceasta urmează să lanseze propriul documentar, intitulat "Dancing With The Devil". Artista în vârstă de 28 de ani va vorbi despre supradoza de droguri din 2018, în noua serie documentară de patru episoade.

Citește mai multe despre Demi Lovato
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE