Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Lora și Fuego la FUEGOVELION 2021LORA dansează cu Fuego de Revelion, într-un program oferit de TVR - VIDEO Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit""The Queen's Gambit" stabilește un record pe Netflix, devenind cea mai vizionată serie Costel la iUmorCostel a vorbit la iUmor despre karma, bormașini și porumbei - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 13-lea episod X Factor 2020Audițiile de la X Factor 2020 au ajuns la final; citește rezumatul ultimei runde Eden Loren în audițiile de la X Factor 2020Eden Loren, italianul care a cântat de mai multe ori cu Laura Bretan, i-a cucerit pe jurații de la X Factor 2020

Lyric Video: Sade - The Big Unknown

Sade surprinde publicul cu o piesă nouă, intitulată ”The Big Unknown” și compusă pentru coloana sonoră a filmului ”Widows”. Melodia vine la doar câteva luni de la apariția piesei ”Flower of the Universe”, înregistrată pentru soundtrack-ul filmului Disney ”Wrinkle in Time”.

Pelicula ”Widows” este o adaptare a serialului englez cu același nume și îi are în rolurile principale pe Viola Davis, Daniel Kaluuya și Robert Duvall. Filmul este regizat de Steve McQueen, cunoscut pentru pelicula premiată cu 3 premii Oscar ”12 Years a Slave”.

Steve McQueen a mărturisit că a fost încântat că Sade a acceptat propunerea sa de a înregistra o piesă pentru coloana sonoră a filmului, considerând cât de rar lansează aceasta muzică. McQueen a discutat cu Sade despre tematica lirică a soundtrack-ului, spunându-i că își dorește o melodie despre ”suferință și supraviețuire”. Astfel a rezultat piesa ”The Big Unknown”.

”A fost o onoare să lucrez cu o asemenea legendă. Sade este un talent ce nu poate fi comparat cu nimic altceva și un artist incredibil, care lansează muzică sporadic, dar, din fericire, filmul ”Widows” a marcat-o profund”, a declarat regizorul McQueen într-un interviu pentru Los Angeles Times.

Pelicula ”Widows” va avea premiera în cinematografe pe 23 noiembrie. Filmul va beneficia de o coloană sonoră la care a contribuit și Hans Zimmer, compozitorul german cunoscut pentru soundtrack-urile unor filme precum ”The Lion King”, seria ”Pirates of the Caribbean”, ”Interstellar”, ”Gladiator”, ”Inception”.

Ultimul album al lui Sade, ”Soldier of Love”, a fost lansat în 2010. Artista nu a anunțat încă nimic în legătură cu un viitor material, single-ul anterior acestei piese fiind o melodie compusă tot pentru un film, respectiv ”Wrinkle in Time”.

Citește mai multe despre Sade
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE