Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix Liana Stanciu anunță când vom afla care e piesa României la Eurovision 2021Piesa României la Eurovision 2021 - Când e aleasă și ce jurați fac selecția RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra

Lyric Video: Sade - The Big Unknown

Sade surprinde publicul cu o piesă nouă, intitulată ”The Big Unknown” și compusă pentru coloana sonoră a filmului ”Widows”. Melodia vine la doar câteva luni de la apariția piesei ”Flower of the Universe”, înregistrată pentru soundtrack-ul filmului Disney ”Wrinkle in Time”.

Pelicula ”Widows” este o adaptare a serialului englez cu același nume și îi are în rolurile principale pe Viola Davis, Daniel Kaluuya și Robert Duvall. Filmul este regizat de Steve McQueen, cunoscut pentru pelicula premiată cu 3 premii Oscar ”12 Years a Slave”.

Steve McQueen a mărturisit că a fost încântat că Sade a acceptat propunerea sa de a înregistra o piesă pentru coloana sonoră a filmului, considerând cât de rar lansează aceasta muzică. McQueen a discutat cu Sade despre tematica lirică a soundtrack-ului, spunându-i că își dorește o melodie despre ”suferință și supraviețuire”. Astfel a rezultat piesa ”The Big Unknown”.

”A fost o onoare să lucrez cu o asemenea legendă. Sade este un talent ce nu poate fi comparat cu nimic altceva și un artist incredibil, care lansează muzică sporadic, dar, din fericire, filmul ”Widows” a marcat-o profund”, a declarat regizorul McQueen într-un interviu pentru Los Angeles Times.

Pelicula ”Widows” va avea premiera în cinematografe pe 23 noiembrie. Filmul va beneficia de o coloană sonoră la care a contribuit și Hans Zimmer, compozitorul german cunoscut pentru soundtrack-urile unor filme precum ”The Lion King”, seria ”Pirates of the Caribbean”, ”Interstellar”, ”Gladiator”, ”Inception”.

Ultimul album al lui Sade, ”Soldier of Love”, a fost lansat în 2010. Artista nu a anunțat încă nimic în legătură cu un viitor material, single-ul anterior acestei piese fiind o melodie compusă tot pentru un film, respectiv ”Wrinkle in Time”.

Citește mai multe despre Sade
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE