Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Lyric Video: Sade - The Big Unknown

Sade surprinde publicul cu o piesă nouă, intitulată ”The Big Unknown” și compusă pentru coloana sonoră a filmului ”Widows”. Melodia vine la doar câteva luni de la apariția piesei ”Flower of the Universe”, înregistrată pentru soundtrack-ul filmului Disney ”Wrinkle in Time”.

Pelicula ”Widows” este o adaptare a serialului englez cu același nume și îi are în rolurile principale pe Viola Davis, Daniel Kaluuya și Robert Duvall. Filmul este regizat de Steve McQueen, cunoscut pentru pelicula premiată cu 3 premii Oscar ”12 Years a Slave”.

Steve McQueen a mărturisit că a fost încântat că Sade a acceptat propunerea sa de a înregistra o piesă pentru coloana sonoră a filmului, considerând cât de rar lansează aceasta muzică. McQueen a discutat cu Sade despre tematica lirică a soundtrack-ului, spunându-i că își dorește o melodie despre ”suferință și supraviețuire”. Astfel a rezultat piesa ”The Big Unknown”.

”A fost o onoare să lucrez cu o asemenea legendă. Sade este un talent ce nu poate fi comparat cu nimic altceva și un artist incredibil, care lansează muzică sporadic, dar, din fericire, filmul ”Widows” a marcat-o profund”, a declarat regizorul McQueen într-un interviu pentru Los Angeles Times.

Pelicula ”Widows” va avea premiera în cinematografe pe 23 noiembrie. Filmul va beneficia de o coloană sonoră la care a contribuit și Hans Zimmer, compozitorul german cunoscut pentru soundtrack-urile unor filme precum ”The Lion King”, seria ”Pirates of the Caribbean”, ”Interstellar”, ”Gladiator”, ”Inception”.

Ultimul album al lui Sade, ”Soldier of Love”, a fost lansat în 2010. Artista nu a anunțat încă nimic în legătură cu un viitor material, single-ul anterior acestei piese fiind o melodie compusă tot pentru un film, respectiv ”Wrinkle in Time”.

Citește mai multe despre Sade
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE