Urmărește-ne în Social Media

rock

The Rasmus - Silver Night

The Rasmus prezintă "Silver Night", al doilea single de pe viitorul album. Piesa primeşte un lyric video cu un fundal nocturn, cu lună şi fulgi de zăpadă în prim plan. Aceasta creaţie pendulează între melancolie şi un refren jucăuş cu accente pop.

Publicat

pe

Au trecut 5 ani de la ultimul release The Rasmus, iar băieţii au revenit încărcaţi de energia oraşului Los Angeles, unde s-a mutat solistul Lauri Ylonen. Îndrăgita trupă finlandeză ne-a prezentat single-ul "Paradise" în această primăvară şi pregăteşte noul LP, "Dark Matters" pentru lansare pe 6 octombrie. Discul ce include "Silver Night" va fi produs de către suedezii de la The Family.

Aceştia au un pedigree excelent, lucrând cu Iggy Azalea şi Fifth Harmony în trecut. Din 2012 încoace The Rasmus au luat o pauză, solistul Lauri Ylonen începând o carieră solo, iar ceilalţi membri având la rândul lor colaborări externe. Reuniunea din ultimul an a încântat fanii, mulţi având în minte perioada de glorie a grupului nordic de la începutul anilor 2000.

Despre albumul cel nou, Lauri a avut următoarele de spus:

Ideea din spatele noilor noastre melodii a fost creăm genul de muzică pe care noi am asculta-o. Nu am abandonat melancolia noastră nordică trademark, dar se pot auzi multiple influenţe în compoziţiile noastre.

Noul album este ca un roller coaster, cu multe emoţii diferite şi sentimente personale. Uneori muzica este întunecată, speculativă, melodică şi uneori este doar tristă.

După lansarea single-ului "Paradise" în martie trupa a pornit o campanie PledgeMusic, oferind acces exclusiv fanilor la conţinuturi unice, imagini din culise şi piese şi înregistrări bonus. Papa Roach şi Stereophonics s-au folosit de aceeaşi platformă în ultima vreme, oferind obiecte de colecţie şi exclusivităţi fanilor.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

The Rasmus a lansat o nouă piesă, "Bones"; Grupul pregăteşte al zecelea album

The Rasmus a lansat o nouă piesă pe 14 mai 2021, "Bones", care primeşte un videoclip cu versuri. Acesta este doar un preview pentru al zecelea album al finlandezilor, care vine după o pauză de 4 ani şi înregistrări prolifice pe durata pandemiei. Noul single se ascultă în articol.

Publicat

pe

The Rasmus
The Rasmus │ FOTO: www.facebook.com

The Rasmus lansa albumul "Dark Matters" în 2017, iar acum e gata să ne ofere un material nou, al zecelea disc din cariera sa. Noul LP a fost înregistrat alături de producătorul Joshua, născut în Danemarca, dar stabilit în Marea Britanie. Are în CV colaborări cu Kent, Mew, Kashmir, Guano Apes şi Carpark North. "Bones" este un single destul de calm şi visător, o baladă romantică despre atingerile a doi îndrăgostiţi care le fac fizicul să vibreze, să se înfioare. Este o abordare interesantă a contopirii fizice, versurile citând o întunecime şi "oase fragile".

Solistul Lauri Ylonen, care domina paginile revistelor Coolgirl şi Bravo cu 15 ani în urmă a descris astfel mesajul piesei:

Este despre karma negativă. Orice laşi în urmă în viaţa veţi găsi în faţa ta într-o bună zi. Această melodie prezintă un sunet uşor diferit dar are tipicul strat de întunecime specific The Rasmus.

"Bones" va fi urmat şi de alte single-uri, care vor sosi la toamnă, în vreme ce albumul complet va sosi în 2022. The Rasmus pregăteşte şi un turneu global în 2022, pentru a promova noul LP. Au fost anunţate concerte în Germania, Polonia, Cehia, Ungaria, Italia, dar şi Ucraina şi Rusia. Cu puţin noroc poate îi vedem şi în România.

The Rasmus lua naştere în 1995, atunci când artiştii erau încă la liceu. Primul album, "Peep" a primit discul de aur în ţara natală FInlanda, iar apoi al doilea disc, "Playboys" le-a adus băieţilor un disc Emma, un fel de Grammy finlandez. De abia la începutul anilor 2000 grupul a cunoscut faima internaţională, odată cu apariţia albumului cu numărul 5, "Dead Letters" în 2003. Single-ul "In The Shadows" a fost un mega hit. Formaţia a făcut o pauză între 2012 şi 2017 şi solistul Lauri s-a mutat în Los Angeles.

Citește în continuare

Trending