Urmărește-ne în Social Media

rock

Queensryche - Propaganda Fashion

Queensryche a lansat o nouă piesă cu mesaj social, "Propaganda Fashion". Metaliştii din Washington reflectă asupra fake news, media manipulată şi asupra politicilor controversate din ziua de azi. Urmăreşte videoclipul cu versuri al noului track în articol.

Publicat

pe

"Propaganda Fashion" e neaşteptat de catchy şi uneori alunecă înspre glam, combinat cu heavy metal cu multă pedală de chitară spre final. Noua piesă este extrasă ca single de pe cel mai nou album, "The Verdict", lansat în acest an. Versurile sunt despre modalităţile perverse prin care publicul este păcălit să adopte o doctrină, deghizând-o într-un mesaj ce pare important sau înălţător.

Formaţia pregăteşte un turneu în Statele Unite în 2020, alături de John 5, fost chitarist Marilyn Manson şi colaborator Rob Zombie, dar şi Eve Top Adam. Până atunci Queensryche are câteva opriri în Europa în noiembrie şi decembrie alături de Firewind. Cel mai aproape de noi vor ajunge în Grecia (Salonic şi Atena în noiembrie) şi Polonia.

Queensryche va lua parte şi la ineditul concept de "MegaCruise", o croazieră a celor de la Megadeth care include concerte. Se desfăşoară între 13 şi 18 octombrie, pornind din Jewel, Los Angeles. În lineup se află numai nume grele, de la Megadeth, Lamb of God, Anthrax, Testament, Dragonforce, Devildriver şi Suicidal Tendencies.

Albumul lansat în 2019, "The Verdict" a fost produs, mixat şi masterizat de către Zeuss. Acesta a colaborat cu Iced Earth, Hatebreed şi Rob Zombie, iar piesele au fost finalizate la un studio din Lynwood, Washington, iar o parte la un studio din Seattle.

Formaţia este activă din 1980 şi a vândut peste 20 de milioane de albume la nivel global, inclusiv 6 milioane în SUA. Unul dintre cele mai apreciate albume ale sale este "Operation: Mindcrime" din 1988, considerat un excelent LP concept. Grupul a primit 3 nominalizări Grammy pentru piese de pe acest LP, dar şi succesorul său, "Empire", din 1990.

Queensryche a concertat în România în 2013, la Turbohalle, într-o reprezentaţie care a inclus 19 piese. Pe atunci se lansa LP-ul "Queensryche", un disc progressive metal de colecţie.

Trending