Urmărește-ne în Social Media

pop, rock

Paul McCartney - Fuh You

Niciodată nu e prea târziu să treci de la romantism la versuri cu tentă sexuală explicită. La 76 de ani, Paul McCartney ne cântă despre iubire așa cum nu a mai făcut-o până acum, lansând o piesă intitulată ”Fuh You”.

Publicat

pe

Paul McCartney ne arată că nu îi este frică să-și asume riscuri și să fie criticat pentru o schimbare destul de radicală de stil. Piesa ”Fuh You” are un sound pop contemporan, destul de apropiat de muzica trupei OneRepublic, motivul acestei asemănări fiind unul simplu: melodia a fost compusă împreună cu Ryan Tedder.

”Când am compus piesa asta eram în studio cu Ryan Tedder, în timp ce pentru celelalte piese de pe album am lucrat cu Greg Kurstin. Ne gândeam pur și simplu la idei și scurte bucăți de melodii și coarde, iar piesa a prins contur puțin câte puțin. Și apoi am încercat să găsesc un sens pentru poveste”, a detaliat Paul McCarteny într-o declarație de presă.

În ce privește partea lirică a piesei, muzicianul mărturisește că noul single este ”un fel de piesă de dragoste, dar cu versuri explicite”. Pentru a nu fi taxat, totuși, de posturile de radio, artistul a folosit expresia ”Fuh You”, și nu ”F*ck you”.

Noul single al lui Paul McCartney se regăsește pe albumul ”Egypt Station”, cel de-al 17-lea disc solo al fostului membru The Beatles. Materialul va fi lansat pe 7 septembrie, la 5 ani de la LP-ul anterior, ”New”.

Tracklist Paul McCartney - ”Egypt Station”:

 1. Opening Station
 2. I Don't Know
 3. Come On To Me
 4. Happy With You
 5. Who Cares
 6. Fuh You
 7. Confidante
 8. People Want Peace
 9. Hand In Hand
 10. Dominoes
 11. Back In Brazil
 12. Do It Now
 13. Caesar Rock
 14. Despite Repeated Warnings
 15. Station II
 16. Hunt You Down/Naked/C-Link

Trending