Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

Lyric Video: Paul McCartney - Fuh You

Niciodată nu e prea târziu să treci de la romantism la versuri cu tentă sexuală explicită. La 76 de ani, Paul McCartney ne cântă despre iubire așa cum nu a mai făcut-o până acum, lansând o piesă intitulată ”Fuh You”.

Paul McCartney ne arată că nu îi este frică să-și asume riscuri și să fie criticat pentru o schimbare destul de radicală de stil. Piesa ”Fuh You” are un sound pop contemporan, destul de apropiat de muzica trupei OneRepublic, motivul acestei asemănări fiind unul simplu: melodia a fost compusă împreună cu Ryan Tedder.

”Când am compus piesa asta eram în studio cu Ryan Tedder, în timp ce pentru celelalte piese de pe album am lucrat cu Greg Kurstin. Ne gândeam pur și simplu la idei și scurte bucăți de melodii și coarde, iar piesa a prins contur puțin câte puțin. Și apoi am încercat să găsesc un sens pentru poveste”, a detaliat Paul McCarteny într-o declarație de presă.

În ce privește partea lirică a piesei, muzicianul mărturisește că noul single este ”un fel de piesă de dragoste, dar cu versuri explicite”. Pentru a nu fi taxat, totuși, de posturile de radio, artistul a folosit expresia ”Fuh You”, și nu ”F*ck you”.

Noul single al lui Paul McCartney se regăsește pe albumul ”Egypt Station”, cel de-al 17-lea disc solo al fostului membru The Beatles. Materialul va fi lansat pe 7 septembrie, la 5 ani de la LP-ul anterior, ”New”.

Tracklist Paul McCartney - ”Egypt Station”:

 1. Opening Station
 2. I Don't Know
 3. Come On To Me
 4. Happy With You
 5. Who Cares
 6. Fuh You
 7. Confidante
 8. People Want Peace
 9. Hand In Hand
 10. Dominoes
 11. Back In Brazil
 12. Do It Now
 13. Caesar Rock
 14. Despite Repeated Warnings
 15. Station II
 16. Hunt You Down/Naked/C-Link

Citește mai multe despre Paul McCartney
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE