Urmărește-ne în Social Media

folk, pop

Passenger - A Kindly Reminder

Passenger a lansat un video cu versuri pentru noul single ”A Kindly Reminder”. Compusă în urmă cu o săptămână, piesa are un mesaj adresat președintelui SUA, Donald Trump.

Publicat

pe

"Iată o piesă nouă pe care am compus-o în urmă cu o săptămână și pe care, după ce am cumpănit bine, am hotărât să o împărtășesc cu voi..

Aș vrea să încep prin a vă spune că nu am mai simțit niciodată nevoia de a scrie o piesă așa cum am simțit acum. Nu pretind că aș fi vreun expert în politică și nici că opinia mea ar cântări mai mult decât a oricui altcuiva. Cred, totuși, că avem cu toții responsabilitatea de a vorbi deschis despre lucrurile în care credem. Indiferent de subiect sau de modalitatea în care o facem. Acesta e un drept de bază al fiecăria dintre noi.

În al doilea rând, aș vrea să vă rog să ascultați această piesă cu relaxare. Are, evident, un mesaj, dar a fost scris și cu ceva simț al umorului", a explicat Passenger.

Anul trecut, artistul englez a lansat discul “Young as the Morning, Old as the Sea”. Materialul a debutat pe prima poziție în topurile albumelor din Australia, Noua Zeelandă, Suedia și Marea Britanie.

Printr-un timbru distinctiv și o piesă încărcată de emoție, Michael David Rosenberg, cunoscut sub pseudonimul Passenger, a reușit în 2013 să se facă auzit la nivel internațional. Piesa „Let Her Go” a fost Number One în 17 țări, înregistrând vânzări de peste un milion de copii în UK și peste 3 milioane de exemplare în Statele Unite.

Interesant este faptul că piesa care i-a adus recunoașterea exista pe piață deja de aproape un an înainte de a ajunge să facă furori în topuri și să fie difuzată constant de posturile de radio. „Let Her Go” a fost asemenea unei comori ascunse, a cărei valoare a fost recunoscută de public doar după ce a fost expusă în diverse reclame.

PUBLICITATE
Comentează

Trending