Urmărește-ne în Social Media

Pablo Alborán - Hablemos de amor

Pablo Alboran ne propune să vorbim despre iubire și să ne amintim de lucrurile frumoase din viața noastră. Noul single "Hablemos de amor" este o piesă de o sensibilitate aparte, o baladă prin care artistul își dorește să ne ofere un sprijin emoțional în această perioadă de anxietate pe care o traversăm.

Publicat

pe

În iubire, cuvintele nu pot exprima în întregime ceea ce simți, e de părere Pablo Alborán, care ne prezintă viziunea sa în versurile piesei "Hablemos de amor". Mai importante decât vorbele de alint sunt micile gesturi de zi cu zi, pentru că datorită lor înțelegem cum se manifestă iubirea adevărată.

Acest nou single, lansat în pandemie, este gestul de afecțiune pe care ni-l arată Pablo Alborán.

"(Piesa "Hablemos de amor") Este îmbrățișarea pe care nu o putem oferi acum și conștientizarea micilor detalii care ne fac viața mai frumoasă", a declarat Pablo Alborán.

"Hablemos de amor" va fi inclusă pe viitorul album de studio al artistului. LP-ul se numește "Vertigo" și este așteptat pe piață toamna aceasta, pe 6 noiembrie. Va fi cel de-al cincilea album al artistului spaniol, după patru discuri ajunse Number One în țara natală.

Cântăreț și compozitor, Pablo Alboran a scris primele sale piese la doar 12 ani și a câștigat din 2011, de la lansarea primului său album, 40 de premii internaționale, 3 nominalizări la Premiile Latin Grammy și milioane de fani în întreaga lume.

Tânărul artist, în vârstă acum de 31 de ani, și-a clădit succesul pornind de la popularitatea câștigată pe rețelele de socializare și pe YouTube. Înainte de semnarea contractului cu EMI Music, Pablo Alboran avea deja parte de susținerea bazei de fani cumulate pe internet, fiind remarcat și de artiști mari precum Ricky Martin sau Kelly Rowland de la Destiny’s Child.

Pablo Alboran a concertat pentru prima oară în România în 2015, evenimentul având loc la Sala Palatului din București.

Trending