Urmărește-ne în Social Media

latino, pop

Pablo Alboran - Corazan descalzo

Pablo Alboran continuă să vorbeasă despre iubire în muzica sa. Noul single "Corazan descalzo" este o baladă ce vorbește despre nesiguranță și fricile ce apar odată cu ea.

Publicat

pe

"Aceasta este o piesă extrem de specială pentru mine. Este prima pe care am scris-o pentru acest album și pare că am avut o presimțire în legătură cu ce se va întâmpla (cu referire la pandemie), pentru că vorbește despre multe lucruri pe care le trăim în prezent. Aceste restricții, această incertitudine..în același timp este o piesă de dragoste, care poate servi drept îmbrățișare în aceste momente în care nu ne mai putem îmbrățișa", a detaliat Pablo Alboran.

"Corazan descalzo" este inclusă pe noul LP "Vertigo", album așteptat pe piață toamna aceasta, pe 6 noiembrie. Va fi cel de-al cincilea album al artistului spaniol, după patru discuri ajunse Number One în țara natală.

Cântăreț și compozitor, Pablo Alboran a scris primele sale piese la doar 12 ani și a câștigat din 2011, de la lansarea primului său album, 40 de premii internaționale, 3 nominalizări la Premiile Latin Grammy și milioane de fani în întreaga lume.

Tânărul artist, în vârstă acum de 31 de ani, și-a clădit succesul pornind de la popularitatea câștigată pe rețelele de socializare și pe YouTube. Înainte de semnarea contractului cu EMI Music, Pablo Alboran avea deja parte de susținerea bazei de fani cumulate pe internet, fiind remarcat și de artiști mari precum Ricky Martin sau Kelly Rowland de la Destiny’s Child.

Pablo Alboran a concertat pentru prima oară în România în 2015, evenimentul având loc la Sala Palatului din București.

Trending