Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion

Lyric Video: P.O.D. - Soundboy Killa

Una dintre trupele preferate de metal alternativ de la începutul mileniului, P.O.D. a revenit în activitate. Muzicienii au lansat piesa "Soundboy Killa", ale cărei versuri le puteţi afla dintr-un lyric video de mai jos.

Piesa este primul release de după albumul "The Awakening" din 2015. Acela a dus discografia trupei la 9 materiale şi a primit aportul producătorului Howard Benson. Duse sunt vremurile lui "Satellite" sau ale mega hitului "Youth of the Nation", duse sunt şi dreadurile solistului. Cu efecte grele pe voce, noul P.O.D. îşi păstrează chitările grele şi riffurile care ar fi ca acasă şi pe un disc Korn, Adema sau alte trupe la modă prin 2002 să zicem.

P.O.D. nu se fereşte să adauge şi ceva influenţe reggae sau dub în creaţiile sale. Sonny Sandoval are atuul unui timbru unic şi uşor de recunoscut. Deocamdată "Soundboy Killa" nu este un single de pe vreun album nou şi urmează să fie lansat oficial de sine stătător pe 8 septembrie. Despre starea actuală a muzicii vocalul Sandoval a declarat următoarele:

Rock 'n roll-ul a devenit divertisment care spune ce vrea consumatorul să audă. Nu mai există rebeliune sau inovaţie, care să îl separe de normă. Noi alegem să fim noi şi să scriem melodii care ne plac să le cântăm în loc să fim la curent cu moda actuală şi ce se mai ascultă azi. La nivel de versuri am preluat elemente din clasici hip hop şi reggae, din clasici pe care îi ador.

"Soundboy Killa" aduce puterea clasică a riff-urilor P.O.D şi atitudinea care lipseşte din muzica din ziua de azi.

Trupa pregăteşte un turneu pentru aceasta toamnă, sub numele de "Soundboy Killaz". Vor fi pe scenă şi Alien Ant Farm, Powerflo şi Fire From the Gods. După câteva concerte în America de Nord, urmează şi reprezentaţii în America de Sud în octombrie.

Citește mai multe despre P.O.D.
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE