Urmărește-ne în Social Media

pop

Otilia - Mujeres de business

Otilia a lansat "Mujeres de business", o piesă ce promite să încânte și să inspire publicul prin ritmul său molipsitor și versurile pline de încredere. Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

"Mujeres de Business" aduce o energie nouă și o doză de prospețime în industria muzicală. Piesa se remarcă prin sunetele contemporane, ritmuri dansante și o producție de calitate. Versurile captivante transpun ascultătorii într-o călătorie plină de entuziasm în care femeile pot face orice.

Otilia a devenit cunoscută în 2014 odată cu hit-ul "Bilionera" care a ocupat primele poziții în topurile din România, Turcia, Grecia, Bulgaria, Cipru și Rusia. Videoclipul piesei s-a bucurat și el de succes, acumulând peste 605 milioane de vizualizări pe platforma YouTube.

Cu peste 1.300.000 de ascultători lunari pe platforma Spotify, Otilia a reușit să cucerească inimile publicului cu piesele sale. De-a lungul carierei, artista a câștigat numeroase premii muzicale și a fost nominalizată în diverse categorii, precum "Most Popular Romanian Artist in Turkey" în 2015, "Best Balkan Artist" în 2017 și 2018 și "Best Balkan Artist in Cyprus" în 2018. De asemenea, "Bilionera" a fost distinsă cu premii precum "Best Balkan Female Artist" în 2017, "Golden Panther Music Awards" în 2018 și "Bama Music Awards" în 2019.

Pe lângă activitatea muzicală, Otilia a avut și apariții în industria filmului și televiziunii. Ea a jucat în filmul turcesc "Deniz ve Gunes", alături de Serdar Ortac și Shaggy și a fost gazda emisiunii "Otilia și Ugur Show", care a ocupat primul loc în Turcia între 2019 și 2021. Otilia a participat la emisiunile "Ferma" și "Survivor", difuzate la nivel național.

Trending