Urmărește-ne în Social Media

rock, pop

OneRepublic - Wild Life

OneRepublic a lansat "Wild Life", un single ce va apărea pe coloana sonoră a viitorului film original Disney+, "Clouds", în regia lui Justin Baldoni și Wayfarer Studios. Noua melodie beneficiază de un lyric video disponibil în articol.

Publicat

pe

Soundtrack-ul complet va fi lansat pe 16 octombrie și va include, de asemenea, piese interpretate de Renforshort, Sabrina Carpenter sau Fin Argus, cei din urmă fiind și actorii principali din pelicula "Clouds".

Compusă de doi dintre membrii OneRepublic - Ryan Tedder (câștigător al unui Grammy) și Brent Kutzle, alături de colaboratorul John Nathaniel, "Wild Life" explorează tema principală a filmului - viața trebuie trăită indiferent de aspectele ei mai puțin plăcute. Iubirea, durerea, prietenia, suferința, toate există împreună, iar nouă nu ne rămâne de făcut decât să le acceptăm și să le experimentăm cu adevărat.

În ceea ce privește subiectul filmului pe a cărui coloană sonoră se găsește "Wild Life", acesta este inspirat de evenimente din viața reală și spune povestea lui Zach Sobiech, un muzician în vârstă de 17 ani și a lui Sammy Brown, cel mai bun prieten și partener de compoziție, care au misiunea de a profita la maximum de fiecare zi, după ce cancerul osos al lui Sobiech începe să se răspândească.

"Wild Life" vine după un șir de single-uri lansate de OneRepublic ce anunțau lansarea albumului "Human", amânată din cauza pandemiei de coronavirus.

Trending