Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden

Lyric Video: Onenightstand - Dirty Secret

Formația sibiană Onenightstand începe anul 2021 cu o piesă nouă, intitulată ”Dirty Secret”. Melodia vine împreună cu un video cu versuri, ce beneficiază de o animație realizată de Ionuț Baciu.

"Prin "Dirty Secret" am încercat să facem un imn al patimelor interzise, al poveștilor de după perdea, al pasiunilor înflăcărate care tulbură mintea fiecăruia într-un anumit moment al vieții. Am îmbrăcat această nebunie în haine punk rock și o facem cadou tuturor celor care au un secret murdar. Chiar dacă acum lansăm un lyric video, animat de către priceputul Ionut Baciu, promitem că în curând veți avea partea de un music video pe măsură", a declarat formația.

Onenighstand cântă rock, mai exact "high voltage rock & roll" şi o face din 2012, când la Sibiu, Dragoş, Mihai şi Andrei s-au hotărât să înfiinţeze o trupă cu un vibe şi o abordare aparte în România. Ulterior, li s-a alăturat și Diana.

Principiul trupei este că orice concert este o aventură de o noapte, așa că membrii formației oferă întotdeauna show-uri memorabile, în cel mai exploziv mod. Până la finalul serii, mai toți spectatorii ajung pe ringul de dans, trăind muzica trupei la intensitate maximă. Un "one night stand" cu formația nu va ramâne o simplă întâlnire fără obligații, ci va duce, în majoritatea cazurilor, la repetarea experienței.

Citește mai multe despre Onenightstand
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE