Urmărește-ne în Social Media

pop

Olly Murs - I Hate You When You're Drunk (Lyric Video)

Olly Murs a lansat single-ul "I Hate When You're Drunk", extras de pe albumul "Marry Me". Te invităm să îl asculți.

Publicat

pe

"I Hate When You're Drunk" a fost scrisă de Olly, David Stewart și Jessica Agombar, produsă de David Stewart și mixată de Ash Howes. Piesa se dorește a fi un imn pop, perfect pentru o atmosfera plină de energie.

Noua piesă a artistului acompaniază anterioara lansare, "Die of a Broken Heart". Ambele piese se găsesc pe albumul "Marry Me", ce urmează să fie lansat pe 2 decembrie. Acesta este al șaptelea material discografic din cariera cântărețului britanic.

Cele șase albume lansate până acum de Olly și turneele de promovare în întregime sold-out au avut toate un succes enorm. Statisticile vorbesc de la sine: 6 albume multi-platină, 4 albume numărul 1 în Marea Britanie, 4 single-uri numărul 1 în Marea Britanie, 6 milioane de ascultători lunar pe Spotify, 800 de milioane de vizionări pe Youtube și 1,8 milioane de bilete la turnee vândute.

Acum, după o absență de câțiva ani, Olly este hotărât să revină în forță. Pe lângă lansarea albumului mai sus menționat, artistul va susține o serie de concerte impresionante în primăvara anului viitor, inclusiv un show pe O2 Arena din Londra pe 29 aprilie.

Trending