Urmărește-ne în Social Media

pop

Olly Murs - Die of a Broken Heart (Lyrical Video)

Olly Murs a lansat single-ul "Die Of A Broken Heart", extras de pe viitorul său album - "Marry Me". Melodia beneficiază de un lyric video disponibil în articol.

Publicat

pe

După ce a semnat recent cu EMI Records, Olly Murs urmează să lanseze un nou album de studio pe 2 decembrie. Discul se numește "Marry Me" și este al șaptelea material discografic din cariera cântărețului britanic.

Olly a lucrat cu David Stewart și Jessica Agombar, care anterior au compus muzică pentru trupa BTS. "Marry Me" este povestea unui album, a trei compozitori și a niciunui featuring.

"Nu am mai făcut asta până acum. Mi s-a părut ciudat să scriu cu aceiași oameni în mod constant, dar mi-a plăcut rutina, așa că am continuat să compunem piese. Aveau o energie grozavă și un entuziasm debordant", a declarat Olly.

În ceea ce privește piesa "Die of a Broken Heart", Olly a spus că are o direcție asemănătoare cu "Somebody I Used to Know" de la Gotye și o influență de The Police.

Cele șase albume lansate până acum de Olly și turneele de promovare în întregime sold-out au avut toate un succes enorm. Statisticile vorbesc de la sine: 6 albume multi-platină, 4 albume numărul 1 în Marea Britanie, 4 single-uri numărul 1 în Marea Britanie, 6 milioane de ascultători lunar pe Spotify, 800 de milioane de vizionări pe Youtube și 1,8 milioane de bilete la turnee vândute.

Acum, după o absență de câțiva ani, Olly este hotărât să revină în forță. Pe lângă lansarea albumului mai sus menționat, artistul va susține o serie de concerte impresionante în primăvara anului viitor, inclusiv un show pe O2 Arena din Londra pe 29 aprilie.

Comentează

Trending