Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra Destiny ALA la "Românii au talent" 2021Destiny ALA a emoționat juriul de la "Românii au talent" cu puterea de a simți muzica chiar dacă nu o aud

Lyric Video: Olly Murs - Back Around

Olly Murs a lansat un video cu versuri pentru noul single ”Back Around”. Piesa este extrasă de pe albumul ”24HRS”.

Artistul britanic Olly Murs a lansat un nou single. Intitulat "Back Around", acesta a fost compus de Olly împreună cu Claude Kelly, Robson și Hector. Melodia este acompaniată de un video cu versuri.

Single-ul ”Back Around” este inclus pe albumul ”24HRS”, cel de-al 5-lea material de studio al lui Olly Murs. Discul va fi lansat pe 11 noiembrie 2016.

Tracklist ”24HRS” - Olly Murs:

Standard:

 1. You Don’t Know Love
 2. Years & Years
 3. Grow Up
 4. Unpredictable
 5. Back Around
 6. Deeper
 7. 24 Hrs
 8. Private
 9. Love You More
 10. Read My Mind
 11. Better Than Me
 12. Flaws

Deluxe:

 1. That Girl
 2. Before You Go
 3. Better Without You
 4. How Much For Your Love

Olly Murs a evoluat mult în industria muzicală. De la participarea din 2009 la X Factor UK, artistul britanic a lansat 4 albume de studio, ce s-au vândut la nivel internațional în peste 10 milioane de copii. Primul său disc, lansat în 2010, a debutat pe poziția a doua în UK Albums Chart, fiind unul dintre cele mai bine vândute albume ale anului. Performanța aceasta a fost depășită cu cel de-al doilea material de studio, ”In Case You Didn’t Know”, ce a reușit să urce încă o treaptă în clasament, aducându-i lui Olly Murs primul album Number One în Marea Britanie. A urmat apoi discul ”Right Place Right Time”, ce a inclus hitul „Troublemaker„.

După 3 albume lansate în 3 ani, Olly Murs și-a îngăduit un moment de respiro. Cel mai recent disc, „Never Been Better”, a apărut pe piață la o distanță de 2 ani de la materialul precedent. Albumul a fost lansat în noiembrie 2014, debutând pe prima poziție în topul discurilor din UK. De pe acest LP au fost extrase single-urile "Wrapped Up", ”Seasons” și ”Up”.

Citește mai multe despre Olly Murs
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE