BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Poze de la concertul Feli - lansarea albumului "Eu sunt Feli" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Profită de oferta Black Friday: Bilete la ELECTRIC CASTLE cu 369 de lei față de 549, tariful scade la 300 de lei de om pentru grupuri!

Lyric Video: Olly Murs - Back Around

Olly Murs a lansat un video cu versuri pentru noul single ”Back Around”. Piesa este extrasă de pe albumul ”24HRS”.

Artistul britanic Olly Murs a lansat un nou single. Intitulat "Back Around", acesta a fost compus de Olly împreună cu Claude Kelly, Robson și Hector. Melodia este acompaniată de un video cu versuri.

Single-ul ”Back Around” este inclus pe albumul ”24HRS”, cel de-al 5-lea material de studio al lui Olly Murs. Discul va fi lansat pe 11 noiembrie 2016.

Tracklist ”24HRS” - Olly Murs:

Standard:

 1. You Don’t Know Love
 2. Years & Years
 3. Grow Up
 4. Unpredictable
 5. Back Around
 6. Deeper
 7. 24 Hrs
 8. Private
 9. Love You More
 10. Read My Mind
 11. Better Than Me
 12. Flaws

Deluxe:

 1. That Girl
 2. Before You Go
 3. Better Without You
 4. How Much For Your Love

Olly Murs a evoluat mult în industria muzicală. De la participarea din 2009 la X Factor UK, artistul britanic a lansat 4 albume de studio, ce s-au vândut la nivel internațional în peste 10 milioane de copii. Primul său disc, lansat în 2010, a debutat pe poziția a doua în UK Albums Chart, fiind unul dintre cele mai bine vândute albume ale anului. Performanța aceasta a fost depășită cu cel de-al doilea material de studio, ”In Case You Didn’t Know”, ce a reușit să urce încă o treaptă în clasament, aducându-i lui Olly Murs primul album Number One în Marea Britanie. A urmat apoi discul ”Right Place Right Time”, ce a inclus hitul „Troublemaker„.

După 3 albume lansate în 3 ani, Olly Murs și-a îngăduit un moment de respiro. Cel mai recent disc, „Never Been Better”, a apărut pe piață la o distanță de 2 ani de la materialul precedent. Albumul a fost lansat în noiembrie 2014, debutând pe prima poziție în topul discurilor din UK. De pe acest LP au fost extrase single-urile "Wrapped Up", ”Seasons” și ”Up”.

Citește mai multe despre Olly Murs
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE