Urmărește-ne în Social Media

pop

Olivia Addams - Dangerous (lyric video)

Olivia Addams a lansat "Dangerous", o piesă vibrantă care încurajează ascultătorii să se lase purtați de senzația unei nopți pline de adrenalină, să se distreze și să danseze cu energie.

Publicat

pe

"Dangerous" pregătește terenul pentru o atmosferă de petrecere electrizantă, iar versurile vorbesc despre iubire, aventură și distracție. Piesa a fost scrisă de Dinu Olărașu, Adrian Ordean, Cezar Guna, Olivia Addams și DOMINO, care s-a ocupat și de partea de producție.

"Îmi place să spun că această piesă este reprezentarea muzicală perfectă a spontaneității, versurile introducându-te în vraja unei nopți în care orice e posibil. Lăsați muzica să vorbească și alăturați-vă petrecerii!", a declarat Olivia Addams.

Olivia Addams este unul dintre puținii artiști români care au succes atât la nivel local, cât și internațional. Single-uri precum "Stranger", "Fool Me Once" și "Never Say Never" au dominat topurile Airplay și Shazam din Polonia timp de câteva săptămâni consecutive, ceea ce a făcut-o pe Olivia una dintre cele mai apreciate artiste din teritoriu. La începutul anului 2022, Olivia a lansat primul ei cântec în limba română, "Scrisori în minor", scris de Carla's Dreams.

Au urmat "Răsărit perfect", "Buchet de trandafiri" (feat. rareș) sau "Până îmbătrânim" (cu florianrus). Primele două piese s-au aflat în top 10 Radio Airplay, iar colaborarea cu florianrus a ajuns în Top 100 Airplay încă din prima săptămână de la lansare. A fost de asemenea prezentă în trending-ul YouTube și Shazam. Colaborarea sa alături de Randi pentru piesa "Comete" a fost foarte bine primită atât de fanii artiștilor, cât și de radiouri, iar recent, artista a lansat melodiile "Să nu mă poți uita" (feat Marko Glass și Bvcovia), "Dor" și "Creature".

RECOMANDARE: Olivia Addams: "Pentru mine e important să-mi păstrez blândețea și să-mi amintesc de ce am început această călătorie"

Trending