Urmărește-ne în Social Media

pop

Olivia Addams - Alexa, Skip to Friday

Olivia Addams a lansat "Alexa, skip to Friday", o piesă ce prezintă o nouă latură a artistei. Melodia este acompaniată de un lyric video disponibil în articol.

Publicat

pe

Compusă de Minelli și Viky Red, piesa îi trece pe ascultători printr-un amalgam de emoții: de la ritmul energic care îți dă un boost de energie până la versurile ce povestesc despre sfârșitul unei relații. "Alexa, skip to Friday" are toate caracteristicile necesare să devină melodia la care apelezi în timpul unei despărțiri pentru a te simți atât de încrezătoare în tine încât să cucerești pe oricine.

"<<Alexa, skip to Friday>> descrie starea pe care fiecare dintre noi o are după o despărțire, atunci când ai trecut de etapa în care ai consumat toate șervețelele din lume și ai secat toate mările și oceanele cu lacrimi. E momentul în care ai cea mai mare încredere în tine, începi să te vezi mai frumoasă și vrei ca toata lumea să știe asta - așa că ieși în oraș și te distrezi. Cred că în situația asta toți vrem să vină vineri mai repede, oricum lunea nu e pe placul nimănui și ma bucur că Minelli și Viky mă înțeleg atât de bine încât au reușit să transmită exact ce am simțit pentru piesă", a declarat Olivia Addams.

Olivia Addams este una dintre puținele artiste din România care a reușit să atingă succesul internațional într-un timp foarte scurt. Polonia, teritoriul cu cele mai de succes povești pentru artistă, a primit-o cu brațele deschise în diverse turnee promoționale pentru piesele care au reușit să ajungă pe primele poziții ale topurilor radio săptămâni la rând, fiind redate într-o rotație mare pe cele mai importante posturi de radio. "Stranger", "Are We There" sau "Never say never" sunt doar câteva dintre single-urile Oliviei care au căpătat expunere internațională, în timp ce "Scrisori în minor" sau "Răsărit perfect" sunt primele două single-uri în limba română care au reușit să o prezinte pe artistă într-un mod total diferit față de cum era obișnuită să fie văzut până acum.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Randi colaborează cu Olivia Addams pe piesa "Comete" - AUDIO

Se pare că trăim într-o perioadă când totul are tematică cosmică, inclusiv muzica. Randi tocmai a lansat piesa "Comete" alături de Olivia Addams, cu un beat dansabil, dar cuminte şi o percuţie golaşă. Se ascultă în articol.

Publicat

pe

Coperta single Randi Olivia Addams Comete
Coperta single Randi Olivia Addams Comete │ FOTO: Randi

"Comete" este prima piesă lansată atât de Randi, cât şi de Olivia Addams în 2023. Colaborarea celor doi este un track romantic, cu beat ritmat. Randi cântă un soi de pop-R&B în română şi engleză, în vreme ce Olivia Addams adoptă inflexiuni şi frazare ce duc cu gândul la muzică balcanică şi orientală. Versurile invocă tema eternă a întâlnirii iubiţilor ca două comete şi a dragostei ce arde galaxiile.

Iată inspiraţia piesei pentru Randi:

Comete este despre o iubire profundă, cosmică, despre două inimi care se atrag, dincolo de rațiune și liber arbitru. Iubirea lor e duală, într-un loc unde binele și răul nu pot exista separat și se întâlnesc într-o explozie de sentimente. E o piesă de dans și-n același timp de visare. Ascultă cu ochii închiși și dansează ca și cum ai dansa printre planete. Vocea Oliviei se potrivește perfect, e ca o piesă esențială din puzzle-ul piesei. A venit și a dat sexualitate, dar și eleganță refrenului. Cu siguranță vom mai colabora și pentru alte piese.

Randi, pe numele său real Andrei Ştefan Ropcea este un artist de 39 de ani din Piteşti, cunoscut drept cântăreţ şi producător muzical. A devenit cunoscut publicului iniţial ca parte a trupei Morandi, alături de Marius Moga. Din 2011 a debutat în cariera solo şi a deschis propria casă de discuri, Famous Production. Morandi a bifat 8 single-uri pe locul 1 întâi în topuri locale şi internaţionale, dar şi 2 nominalizări la MTV Europe Music Awards, pentru cel mai bun debut, în 2005 şi 2006.

A primit şi un triplu disc de platină în Rusia pentru albumul "N3XT". Pe lângă cariera proprie, Randi a compus piese pentru artişti ca Delia, Loredana, Jo sau chiar Pitbull.

Olivia Addams, pe numele său real Adriana Livia Opriş are 26 de ani şi este din Bucureşti. Pe lângă cariera muzicală şi cea de compozitor este şi YouTuber şi TikToker. Popularitatea sa a crescut în mod deosebit odată cu lansarea single-ului "Dumb" din 2020. A făcut parte din distribuţia show-ului muzical "One True Singer", drept coach şi susţinător al artiştilor din casă.

A fost parte din trupa Jealous Friend şi a lansat primul single solo, "Sick Lullaby" în 2019.

Citește în continuare

Trending