Urmărește-ne în Social Media

pop

Olivia Addams - Alexa, Skip to Friday

Olivia Addams a lansat "Alexa, skip to Friday", o piesă ce prezintă o nouă latură a artistei. Melodia este acompaniată de un lyric video disponibil în articol.

Publicat

pe

Compusă de Minelli și Viky Red, piesa îi trece pe ascultători printr-un amalgam de emoții: de la ritmul energic care îți dă un boost de energie până la versurile ce povestesc despre sfârșitul unei relații. "Alexa, skip to Friday" are toate caracteristicile necesare să devină melodia la care apelezi în timpul unei despărțiri pentru a te simți atât de încrezătoare în tine încât să cucerești pe oricine.

"<<Alexa, skip to Friday>> descrie starea pe care fiecare dintre noi o are după o despărțire, atunci când ai trecut de etapa în care ai consumat toate șervețelele din lume și ai secat toate mările și oceanele cu lacrimi. E momentul în care ai cea mai mare încredere în tine, începi să te vezi mai frumoasă și vrei ca toata lumea să știe asta - așa că ieși în oraș și te distrezi. Cred că în situația asta toți vrem să vină vineri mai repede, oricum lunea nu e pe placul nimănui și ma bucur că Minelli și Viky mă înțeleg atât de bine încât au reușit să transmită exact ce am simțit pentru piesă", a declarat Olivia Addams.

Olivia Addams este una dintre puținele artiste din România care a reușit să atingă succesul internațional într-un timp foarte scurt. Polonia, teritoriul cu cele mai de succes povești pentru artistă, a primit-o cu brațele deschise în diverse turnee promoționale pentru piesele care au reușit să ajungă pe primele poziții ale topurilor radio săptămâni la rând, fiind redate într-o rotație mare pe cele mai importante posturi de radio. "Stranger", "Are We There" sau "Never say never" sunt doar câteva dintre single-urile Oliviei care au căpătat expunere internațională, în timp ce "Scrisori în minor" sau "Răsărit perfect" sunt primele două single-uri în limba română care au reușit să o prezinte pe artistă într-un mod total diferit față de cum era obișnuită să fie văzut până acum.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Ascultă noua piesă lansată de Olivia Addams, "Second Chance" - AUDIO

Olivia Addams, artista a cărei muzică se află constant în topurile de specialitate din Centrul și Estul Europei, lansează o nouă piesă, intitulată "Second Chance". Melodia abordează subiectul reconcilierii într-o relație de iubire.

Publicat

pe

Olivia Addams - Chameleon
Olivia Addams - Chameleon │ FOTO: Captură YouTube

Unul dintre cele mai de succes proiecte muzicale pe plan internațional din ultimii ani, Olivia revine cu o piesă sensibilă, în stilul caracteristic, ce prezintă un mesaj puternic despre iertare. Olivia a cucerit inimile fanilor din diverse teritorii cu hit-uri precum "Stranger", "Heart Attack" sau "Never say never", piese ce îmbină o producție dance cu subiecte sensibile: de la bullying si mental health, la povești intense de dragoste. "Second Chance", după cum ne putem da seama încă din titlu, ne vorbește despre puterea de a oferi persoanei iubite a nouă șansă, cu riscul de a greși.

"De-a lungul timpului am învățat că, atunci când iubești, trebuie să fii curajos. Din punctul meu de vedere, a da persoanei iubite o a doua șansă nu înseamnă a face un sacrificiu, ci a da dovadă de curaj. Un curaj nebun, într-adevăr, dar care poate să îți aducă poate cea mai frumoasă poveste de dragoste. Iar "Second Chance" despre asta este: despre nebunia de a da cuiva o a doua șansă cu gândul că, în final, o să merite", ne spune Olivia.

Piesa a fost scrisă de IRAIDA, Marius Dia, Olivia Addams și Achi, echipă cu care artista a mai lucrat pentru hiturile "Stranger", "Heart Attack" sau "Never say never".

AUDIO: Olivia Addams - "Second Chance"

La începutul anului, Olivia își surprindea fanii cu prima ei piesă în limba română, mult cerută de aceștia. "Scrisori în Minor", scrisă de Carla's Dreams, a reușit să depășească 3 milioane de ascultări, ajungând în Top 10 Airplay pe radio.

Pe lângă succesul indiscutabil din România, Olivia Addams a reușit să devină în ultimii doi ani unul dintre cei mai de succes artiști din Polonia. Single-ul "Stranger" a ocupat primul loc în Topurile Radio Airplay Poland timp de 8 săptămâni, ajungând totodată pe locul #1 în Top 200 Shazam Poland, în timp ce piese ca "Are We There" și "Dumb" au ajuns în Top 10 Airplay, ocupând locuri fruntașe în topurile Shazam.

Citește în continuare

Trending