Urmărește-ne în Social Media

rock

Of Monsters And Men - Wolves Without Teeth

Of Monsters And Men a lansat un lyric video pentru noul single ”Wolves Without Teeth”. Vizualul este regizat de Tjarnargatan și filmat alb-negru, ca și clipul cu versuri lansat anterior.

Publicat

pe

După o pauză de 4 ani de la apariția albumului de debut ”My Head Is an Animal, formația islandeză Of Monsters and Men s-a întors anul acesta cu cel de-al doilea material de studio. Noul disc al trupei se numește “Beneath the Skin” și a fost lansat pe 9 iunie 2015 prin intermediul SKRIMSL, Republic și Universal Music.

După „Crystals”, „I Of The Storm”, ”Hunger” și ”Organs”, seria de clipuri cu versuri filmate alb-negru continuă cu „Wolves Without Teeth„. Vizualul este regizat de Tjarnargatan, emoțiile în acest clip fiind redate de actrițele islandeze Erna Jónasdóttir și Hrefna Jónasdóttir.

Albumul “Beneath the Skin” conține 11 piese în format standard și 14 în versiunea deluxe. Pentru acest material, formația a lucrat cu producătorul Rich Costey.

Tracklist “Beneath the Skin” – Of Monsters and Men:

 1. Crystals
 2. Human
 3. Hunger
 4. Wolves Without Teeth
 5. Empire
 6. Slow Life
 7. Organs
 8. Black Water
 9. Thousand Eyes
 10. I of the Storm
 11. We Sink

Deluxe Edition

 1. Backyard
 2. Winter Sound
 3. Black Water (Chris Taylor Of Grizzly Bear Remix)

PUBLICITATE
Comentează

Albume noi

Of Monsters And Men a lansat o ediție specială a albumului "My Head Is An Animal"

Trupa islandeză Of Monsters And Men sărbătorește zece ani de la lansarea albumului "My Head Is An Animal" cu o editie specială a LP-ului. Pe noul material sunt incluse două piese bonus - "Phantom" și "Sugar In A Bowl".

Publicat

pe

Of Monsters and Man
Of Monsters and Man │ FOTO: Universal Music

"My Head Is An Animal" contine aceleasi piese ca varianta originală a albumului, "Numb Bears", "Lakehouse" și "Sinking Man" devenind disponibile pentru prima oară și pe platformele de streaming. În plus, formația a adăugat și alte două piese, ce puteau fi auzite doar la concertele live. "Phantom" și "Sugar In A Bowl" vor putea fi ascultate de toți fanii trupei, din întreaga lume.

"Prin intermediul acestui album ați ajuns să ne cunoașteți mulți dintre voi și suntem extrem de recunoscători pentru acest lucru. Le mulțumim tuturor celor care au ascultat acest material și ne-au susținut în acest ultim deceniu", a transmis trupa.

Of Monsters And Men - "Phantom"

Tracklist Of Monsters And Men - "My Head Is An Animal":

1. Of Monsters and Men - Dirty Paws
2. Of Monsters and Men - King And Lionheart (2011 Iceland Release Version)
3. Of Monsters and Men - Numb Bears (2011 Iceland Release Version)
4. Of Monsters and Men - Sloom
5. Of Monsters and Men - Little Talks
6. Of Monsters and Men - From Finner
7. Of Monsters and Men - Six Weeks
8. Of Monsters and Men - Love Love Love
9. Of Monsters and Men - Your Bones
10. Of Monsters and Men - Lakehouse (2011 Iceland Release Version)
11. Of Monsters and Men - Yellow Light
12. Of Monsters and Men - Sinking Man (2011 Iceland Release Version)
13. Of Monsters and Men - Phantom
14. Of Monsters and Men - Sugar in a Bowl

Of Monsters And Men este o formație islandeză de muzică indie/folk și rock. Ea este formată din Nanna Bryndís Hilmarsdóttir, Ragnar "Raggi" Þórhallsson, Brynjar Leifsson, Arnar Rósenkranz Hilmarsson și Kristján Páll Kristjánsson. Albumul de debut, "My Head Is An Animal", a ajuns pe prima pozitie a topurilor din Australia, Islanda și Irlanda. În Billboard Hot 200, materialul a ocupat a 6-a poziție, iar piesa "Little Talks" a ajuns în top 10 în majoritatea top-urilor din Europa, incluzând locul 1 în Irlanda și Islanda.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2021 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Trending