Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții lui Florin Ristei în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Care sunt grupurile din echipa lui Ristei care au trecut de bootcamp și se luptă pentru marele trofeu Juriul X Factor 2020Al treilea episod de bootcamp de la X Factor 2020 a continuat cu echipa lui Florin Ristei - VIDEO The Motans cântând piesa "Fata din vis"The Motans a întâlnit-o pe "Fata din vis" a trupei Compact - VIDEO (Marea Unire Zu 2020) Antrenori Vocea: ReuniuneaEdiția specială "Vocea României" le-a adus românilor un show cu muzică, dans și invitați speciali - VIDEO Smiley și Adrian Despot la Vocea: ReuniuneaSmiley și Adrian Despot au făcut să se audă "basul și cu toba mare" la ediția specială Vocea României Irina Rimes și Tudor Chirilă la Vocea: ReuniuneaÎn cadrul "Vocea: Reuniunea", Irina Rimes și Tudor Chirilă și-au declarat iubirea - VIDEO

Lyric Video: Nothing But Thieves - Take This Lonely Heart

Nothing But Thieves a lansat single-ul "Take This Lonely Heart", pentru a promova noul său EP, "What Did You Think When You Made Me This Way". Flerul melodramatic şi vocea androgină a grupului rămân puncte de reper neschimbate. Vă invităm să vizionaţi clipul cu versuri al noului single în articol.

"Take This Lonely Heart" poziţionează mai mult ca niciodată Nothing But Thieves drept noul Placebo. Timbrul e în total alt registru, deşi imaginea de androgin a solistului se potriveşte cu cea a lui Molko cumva. Tobele şi chitara sunt la fel de frenetice ca pe primele albume Placebo, iar comparaţiile pot continua. Acest single este ca un roller coaster, alternând între porţiuni triste şi lente şi o frenezie demnă de punk-rock.

Este un crescendo şi un picaj de emoţii, care induc o tristeţe activă, o angoasă hiperactivă prin ascultare. Acest release vine după "Forever & Ever More", single care debuta la finalul lunii trecute. După un turneu extins de promovare pentru albumul "Broken Machines" britanicii ne-au surprins cu acest EP nou. Acel release a avut peste 100 de milioane de stream-uri pe Spotify şi 155.000 de copii vândute fizic la nivel global.

Producţia ultimelor materiale discografice Nothing But Thieves este înţesată de talente speciale: Jim Abiss (a lucrat cu Arctic Monkeys, Kasabian sau Adele) sau David Sardy (Catfish & The Bottlemen, Oasis, Royal Blood). Acest EP s-a născut din emoţiile resimţite pe parcursul ultimului turneu, care a fost foarte lung, solicitant şi fără pauze. Unele trupe resimt stresul când scriu şi compun în aceste condiţii, dar nu şi Nothing But Thieves.

Chitaristul Joe Langridge-Brown declara recent ca piesele au fost scrise şi înregistrate într-o lună. Totul între concertele turneului din Austrialia şi Thailanda. Artiştii s-au limitat în mod intenţionat şi au creat presiunea necesară pentru a imita condiţiile unui demo al unei formaţii la început de carieră. Au ieşit 4 piese excelente pe un EP care se adăugă unei discografii de 2 albume pentru tânăra trupă.

Pe Nothing But Thieves i-am auzit la Summer Well 2017, cântând "Sorry" şi "Amsterdam" exact la apusul soarelui. Au urcat pe aceeaşi scenă cu The Kills, Metronomy, Birdy sau Interpol.

Citește mai multe despre Nothing But Thieves
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE