Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 John Mayer în clipul ”Carry Me Away”Documentarul "Framing Britney Spears" l-a întristat pe John Mayer: "Am fost pe punctul de a plânge de cinci ori" Casey Bishop la American Idol,2021Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO Chefi la CuțiteCel de-al nouălea sezon "Chefi la Cuțite" începe la sfârșitul lunii februarie Sorin Pârcălab la iUmorSorin Pârcălab, la iUmor: "Dacă nu era reală faza, aș fi râs și eu" - VIDEO Juriu iUmor sezonul 10Emisiunea iUmor nu va mai fi difuzată duminica; află când o poți urmări GIM la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": GIM a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu după ce a emoționat cu un mesaj puternic

Lyric Video: Noel Gallagher’s High Flying Birds - Rattling Rose

Noel Gallagher, jumătatea mai prolifică a trupei Oasis a lansat un nou single numit "Rattling Rose". Acest track provine de la proiectul muzical Noel Gallagher’s High Flying Birds şi primeşte un videoclip cu versuri care are o alură de clip karaoke. Îl puteţi viziona în articol.

"Rattling Rose" este definit de basul său funky şi vocea visătoare a lui Noel. Acest single prefaţează un viitor EP al artistului, "Black Star Dancing". Piesa a fost cântată live pentru prima oară la începutul lunii trecute la Edinburgh Playhouse. A făcut parte şi din setlist-ul lui Noel la gig-urile de pe parcursul ultimei luni.

Pe lângă basul care îţi răsună puternic în urechi avem o şi chitară acustică pentru un plus de romantism şi un ritm care poate fi descris doar ca "Americana". Auzim şi backing vocals şi percuţii cu influenţe sud americane. Cunoscut pentru declaraţiile sale trăznite, Noel Gallagher a amintit printre influenţele acestui track nume precum Chris Rea, Mike and the Mechanics, dar şi... Slipknot.

2019 va fi un an productiv pentru Noel, care a anunţat că va lansa 3 EP-uri de câte 4 piese. "Black Star Dancing" va sosi pe 14 iunie, în aceeaşi zi când Noel Gallagher’s High Flying Birds este headliner la Isle of Wight Festival. Pe EP se află 3 single-uri noi, dar şi două versiuni remixate de "Black Star Dancing".

Au trecut 2 ani de la ultimul album al lui Noel, "Who Built the Moon", lansat în 2017. Artistul pregăteşte un turneu nord american, alături de nume mari precum Smashing Pumpkins şi AFI în a doua parte a acestui an. În luna mai a acestui an Noel şi trupa sa lansau track-ul "Black Star Dancing", cu un videoclip ce prelua un concert din anii '70 şi îl aducea în actualitate.

În 2018 am mai putut asculta piese ale artistului precum "If Love Is the Law" şi "She Taught Me How to Fly". Între timp aşteptăm cealaltă jumătate de Oasis în România, pe Liam Gallagher la Fall In Love Festival. Artistul va cânta mai multe piese Oasis la noi în ţară la concertul de la Palatul Mogoşoaia, organizat în perioada 31 august - 1 septembrie 2019.

Mai urcă pe scenă şi Suie Paparude, The Mono Jacks, Firma şi Jurjak.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Noel GallagherNoel Gallagher's High Flying Birds
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE