Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Lyric Video: Nicki Minaj - Barbie Tingz

Nicki Minaj atacă tronul de "regină hip-hop" cu noul single "Barbie Tingz". Melodia primeşte un videoclip cu versuri, pe care îl puteţi urmări în cadrul acestui articol. Perioada de pauză de la expunere media a lui Nicki a luat sfârşit, odată cu sosirea acestui release.
Urmărește-ne pe

Nicki a lansat şi videoclipul piesei "Chun Li" odată cu single-ul "Barbie Tingz". Instrumentalul acestei din urmă melodii este unul eminamente electronic, bazat pe sintetizator şi cu puţin bas. Include şi sunete împrumutate parcă din jocurile video. Ca de obicei versurile sunt agresive şi ameninţătoare la adresa haterilor, dar mai ales a celor de sex feminin.

Rapperiţa americană a lansat oficial noile sale piese în cadrul emisiunii lui Zane Lowe de la Beats 1. Toată lumea se întreba ce a păţit Nicki, de obicei atât de activă în social media. În 2018 nu a postat nici un tweet, ultimul său mesaj de genul datând din decembrie 2017. Zvonurile afirmau că artista era prea ocupată în studio pentru a avea timp de social media, iar revenirea pe Twitter s-a făcut cu o numărătoare inversă, ştearsă apoi rapid.

Era doar o prefaţă pentru "Barbie Tingz" şi "Chun-Li". Ambele single-uri servesc ca aperitiv pentru un viitor LP, confirmat de Minaj la emisiunea lui Zane Lowe. Cu ocazia interviului am aflat că artista a stat departe de Internet şi pentru a nu fi prinsă în mijlocul "beef-ului" dintre Drake şi Meek Mill. Asta deşi în ultimii ani Nicki a avut la rândul său dispute cu Iggy Azalea sau Taylor Swift.

Cât despre noul album, acesta se afla în pregătire de mai bine de un an şi jumătate, iar muziciana pregăteşte şi un documentar pentru fani. Ultimul LP al lui Nicki, "Pinkprint" sosea în 2014, iar peisajul artistic, media şi social e total diferit în Statele Unite. E un moment de ascensiune a feminităţii şi afirmare a puterii feminine, reflectat inclusiv în cultură, iar Nicki ar putea prinde trena acestui val.

Nicki Minaj, pe numele său real Onika Tanya Maraj este un artist rap, actriţă, compozitor şi model. Este activă din anul 2004, având ca aspecte de diferenţiere un flow rapid, alter ego-uri şi un accent care o dă în britanicul Cockney uneori.

Citește mai multe despre Nicki Minaj
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE