Urmărește-ne în Social Media

rock

Nickelback - San Quentin (lyric video)

Nickelback a revenit în atenția fanilor cu un nou single - "San Quentin". Melodia este extrasă de pe cel de-al zecelea album al formației, programat de lansare pe 18 noiembrie. Citește mai multe detalii și ascultă melodia în articol.

Publicat

pe

După o pauză de cinci ani de la anterior album, "Feed the Machine", Nickelback va lansa în câteva săptămâni un nou material discografic. Discul se numește "Get Rollin" și este al zecelea din cariera trupei canadiene. Albumul este prefațat de single-ul "San Quentin", lansat cu un lyric video.

Riff-urile puternice și vocea agresivă a solistului spun povestea unei evadări dintr-o închisoare. Piesa proaspăt lansată  a fost inspirată de o întâlnire pe care vocalistul Nickelback, Chad Kroeger, a avut-o cu un gardian din renumita închisoare de înaltă securitate din California.

În ceea ce privește albumul "Get Rollin", trupa a declarat într-un comunicat:

"Ne-am petrecut ultimii ani făcând un album într-un ritm care ne-a dat libertatea de a crea și abia așteptăm ca toată lumea să audă noua muzică. Ne-a fost dor de fani și așteptăm cu nerăbdare să dăm viață noilor melodii pe scenă, așa că haideți să facem Rollin'!"

Artwork album "Get Rollin"

TRACKLIST "Get Rollin":

 1. San Quentin
 2. Skinny Little Missy
 3. Those Days
 4. High Time
 5. Vegas Bomb
 6. Tidal Wave
 7. Does Heaven Even Know You’re Missing?
 8. Steel Still Rusts
 9. Horizon
 10. Standing In The Dark
 11. Just One More
 12. High Time (Acoustic) *
 13. Does Heaven Even Know You’re Missing? (Acoustic) *
 14. Just One More (Acoustic) *
 15. Horizon (Acoustic) *

Trending