Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții lui Florin Ristei în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Care sunt grupurile din echipa lui Ristei care au trecut de bootcamp și se luptă pentru marele trofeu Juriul X Factor 2020Al treilea episod de bootcamp de la X Factor 2020 a continuat cu echipa lui Florin Ristei - VIDEO The Motans cântând piesa "Fata din vis"The Motans a întâlnit-o pe "Fata din vis" a trupei Compact - VIDEO (Marea Unire Zu 2020) Antrenori Vocea: ReuniuneaEdiția specială "Vocea României" le-a adus românilor un show cu muzică, dans și invitați speciali - VIDEO Smiley și Adrian Despot la Vocea: ReuniuneaSmiley și Adrian Despot au făcut să se audă "basul și cu toba mare" la ediția specială Vocea României Irina Rimes și Tudor Chirilă la Vocea: ReuniuneaÎn cadrul "Vocea: Reuniunea", Irina Rimes și Tudor Chirilă și-au declarat iubirea - VIDEO

Lyric Video: Nickelback - Feed The Machine

După o lungă perioadă, Nickelback revine în forță cu un single nou, „Feeding The Machine”. Piesa este acompaniată și de un lyric video futuristic, produs de Simian Design .

Single-ul „Feed The Machine” este extras de pe noul album care va fi lansat pe 9 iunie 2017. Piesa este compusă de Nickelback și coprodusă cu Chris Baseford (cel care a mai colaborat cu Slash, Shinedown). „Feed The Machine” este un adevărat imn rock cu riff-uri puternice de chitară și ritmuri care te fac imediat să te ridici în picioare.

În iunie 2015, Nickelback a anulat majoritatea concertelor din cadrul turneului de promovare al albumului „No Fixed Address”. Solistul trupei, Chad Kroeger a suferit o intervenție chirurgicală asupra corzilor vocale. „No Fixed Address” s-a poziționat pe locul 4 în Billboard 200 în noiembrie 2014.

Nickelback a vândut peste 50 de milioane de albume în întreaga lume, având în discografie 8 albume de studio. Cel mai nou a fost lansat pe 17 noiembrie 2014 și se numește „No Fixed Address”. Cel mai mare hit al formației, „How You Remind Me” datează din 2001, de pe discul ” Silver Side Up”, fiind considerat cel mai difuzat hit pe posturile de radio din America în decada 2000. A fost Number One simultan în America și Canada. Alte piese celebre sunt „Photograph”, „Far Away” și „Rockstar”.

Citește mai multe despre Nickelback
Publicat de Iolanda Grecu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE