Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra Destiny ALA la "Românii au talent" 2021Destiny ALA a emoționat juriul de la "Românii au talent" cu puterea de a simți muzica chiar dacă nu o aud

Lyric Video: Nickelback - Feed The Machine

După o lungă perioadă, Nickelback revine în forță cu un single nou, „Feeding The Machine”. Piesa este acompaniată și de un lyric video futuristic, produs de Simian Design .

Single-ul „Feed The Machine” este extras de pe noul album care va fi lansat pe 9 iunie 2017. Piesa este compusă de Nickelback și coprodusă cu Chris Baseford (cel care a mai colaborat cu Slash, Shinedown). „Feed The Machine” este un adevărat imn rock cu riff-uri puternice de chitară și ritmuri care te fac imediat să te ridici în picioare.

În iunie 2015, Nickelback a anulat majoritatea concertelor din cadrul turneului de promovare al albumului „No Fixed Address”. Solistul trupei, Chad Kroeger a suferit o intervenție chirurgicală asupra corzilor vocale. „No Fixed Address” s-a poziționat pe locul 4 în Billboard 200 în noiembrie 2014.

Nickelback a vândut peste 50 de milioane de albume în întreaga lume, având în discografie 8 albume de studio. Cel mai nou a fost lansat pe 17 noiembrie 2014 și se numește „No Fixed Address”. Cel mai mare hit al formației, „How You Remind Me” datează din 2001, de pe discul ” Silver Side Up”, fiind considerat cel mai difuzat hit pe posturile de radio din America în decada 2000. A fost Number One simultan în America și Canada. Alte piese celebre sunt „Photograph”, „Far Away” și „Rockstar”.

Citește mai multe despre Nickelback
Publicat de Iolanda Grecu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE