Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Arcade Fire
INFO CONCERT:
Nick Cave and The Bad Seeds
INFO CONCERT:
Lord of the Dance
INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Cargo - concert aniversar
INFO CONCERT:
Star Wars live in concert - A New Hope
ANUNȚAT RECENT: Concert Massive Attack în România pe 21 iunie - Află detalii și cumpără bilete promoționale!

Lyric Video: Nickelback - Feed The Machine

După o lungă perioadă, Nickelback revine în forță cu un single nou, „Feeding The Machine”. Piesa este acompaniată și de un lyric video futuristic, produs de Simian Design .

Single-ul „Feed The Machine” este extras de pe noul album care va fi lansat pe 9 iunie 2017. Piesa este compusă de Nickelback și coprodusă cu Chris Baseford (cel care a mai colaborat cu Slash, Shinedown). „Feed The Machine” este un adevărat imn rock cu riff-uri puternice de chitară și ritmuri care te fac imediat să te ridici în picioare.

În iunie 2015, Nickelback a anulat majoritatea concertelor din cadrul turneului de promovare al albumului „No Fixed Address”. Solistul trupei, Chad Kroeger a suferit o intervenție chirurgicală asupra corzilor vocale. „No Fixed Address” s-a poziționat pe locul 4 în Billboard 200 în noiembrie 2014.

Nickelback a vândut peste 50 de milioane de albume în întreaga lume, având în discografie 8 albume de studio. Cel mai nou a fost lansat pe 17 noiembrie 2014 și se numește „No Fixed Address”. Cel mai mare hit al formației, „How You Remind Me” datează din 2001, de pe discul ” Silver Side Up”, fiind considerat cel mai difuzat hit pe posturile de radio din America în decada 2000. A fost Number One simultan în America și Canada. Alte piese celebre sunt „Photograph”, „Far Away” și „Rockstar”.

Citește mai multe despre Nickelback
Publicat de Iolanda Grecu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE