Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Costel la iUmorCostel a vorbit la iUmor despre karma, bormașini și porumbei - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 13-lea episod X Factor 2020Audițiile de la X Factor 2020 au ajuns la final; citește rezumatul ultimei runde Eden Loren în audițiile de la X Factor 2020Eden Loren, italianul care a cântat de mai multe ori cu Laura Bretan, i-a cucerit pe jurații de la X Factor 2020 Romică Țociu și Adriana Trandafir la "Te cunosc de undeva"Adriana Trandafir și Romică Țociu au câștigat cu "Diamonds are forever" la Te cunosc de undeva Inna și Antonia în Dance Queen's HouseInna anunță un nou album, ce ar putea include o colaborare cu Antonia - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 12-lea episod X Factor 2020X Factor 2020: Noi concurenți au urcat pe scenă în cea de-a 12-a rundă de audiții

Lyric Video: Narcisa Suciu - Ai suflet trist

Narcisa Suciu colaborează din nou cu Mircea Rusu și lansează melodia „Ai suflet trist”, în plin acord cu anotimpul plin de melancolie în care suntem.

După ce anul trecut a lansat un album de colinde, intitulat „Crăciunul meu”, Narcisa Suciu prezintă acum publicului o melodie pop-folk, de o emoție nemărginită. "Ai suflet trist, mi-ai spus când ai plecat... Mulțumesc Mircea Rusu pentru emoțiile date de această melodie!" a declarat cântăreața pe pagina ei de Facebook.

De-a lungul anului 2018, Narcisa, mutată de câțiva ani în Finlanda, a fost prezență constant în România; a fost concurent într-o emisiune TV, a participat în cadrul ediției aniversare a Cerbul de Aur, dar și multe alte activități.

Despre albumul de Crăciun lansat anul trecut, artista a declarat:

“Totul a început în iarnă anului 2016. Am avut câteva concerte de colinde în curtea Mănăstirii Bârsana, iar după ce am terminat de cântat am fost invitați la masă de către măicuțe. Până s-a pregătit masă, măicuțele ne-au colindat și am fost surprinsă să descopăr câteva colinde care, cel puțin mie, îmi păreau total necunoscute și foarte... diferite. I-am spus Maicii Starețe că n-am mai auzit cântecele acelea niciodată și atunci ea m-a invitat să le vizitez, oricând aș avea timp, să mă învețe niște colinde și niște pricesne. La începutul lunii septembrie am fost la Mănăstirea Bârsana câteva zile și maicile m-au învățat colindele ce alcătuiesc acest album.”

În luna decembrie, artista revine în România și va fi prezentă pe parcursul lunii în mai multe orașe din țară cu o serie de concerte dedicate Crăciunului.

Citește mai multe despre Narcisa Suciu
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE