Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 The Motans cântând piesa "Fata din vis"The Motans a întâlnit-o pe "Fata din vis" a trupei Compact - VIDEO (Marea Unire Zu 2020) Antrenori Vocea: ReuniuneaEdiția specială "Vocea României" le-a adus românilor un show cu muzică, dans și invitați speciali - VIDEO Smiley și Adrian Despot la Vocea: ReuniuneaSmiley și Adrian Despot au făcut să se audă "basul și cu toba mare" la ediția specială Vocea României Irina Rimes și Tudor Chirilă la Vocea: ReuniuneaÎn cadrul "Vocea: Reuniunea", Irina Rimes și Tudor Chirilă și-au declarat iubirea - VIDEO Alexandra Stan, Cornel Ilie, Liviu Teodorescu - Oameni (Live la Marea Unire ZU 2020)Marea Unire Zu 2020 i-a adus împreună pe Alexandra Stan, Cornel Ilie și Liviu Teodorescu - VIDEO Alina Eremia la Marea Unire Zu 2020Alina Eremia a apăsat pedala rock la Marea Unire Zu 2020 cântând "Sunetul mai tare / DJ Vasile / Banii vorbesc" - VIDEO

Lyric Video: Myles Kennedy - Devil On The Wall

Greu de crezut că un nume respectat din rock precum Myles Kennedy va lansa primul album solo de abia în 2018. Artistul apreciat pentru colaborările cu Slash ne propune în avanpremiera noului release un lyric video pentru piesa "Devil On The Wall", pe care vă invităm să îl urmăriţi mai jos.

Încă de la primele acorduri ale lui "Devil On the Wall" simţim o puternică influenţă country/folk aici. Ne putem imagina uşor un scenariu western, în care un pistolar obosit şi prăfuit intră într-un bar şi caută scandal. Lyric video-ul prezintă imagini mai degrabă deprimante, cu câmpii în flăcări şi oameni care cad în gol la infinit.

Un personaj masculin singuratic caută însemnătatea ascunsă a unor simboluri desenate pe pereţi, în vreme ce pare blocat într-un soi de limbo înflăcărat, populat cu demoni. Myles Kennedy, cunoscut şi ca solist al trupei Alter Bridge şi-a promovat în ultimele luni noul album prin lansarea single-urilor "Haunted by Design" şi "Year of the Tiger". Primul a primit un lyric video, iar al doilea un videoclip oficial, în care Myles şi-a arătat emoţiile trăite în ultimii ani.

Primul LP solo al artistului vine pe 9 martie sub numele de "Year of the Tiger". Vom auzi o combinaţie inedită între folk, country, hard rock şi o voce a omului care a trecut prin multe şi a supravieţuit. Muzicianul a creat un album concept, care se axează pe experienţa de a îţi pierde tatăl. Versurile scrise arată viaţa de familie după dispariţia liantului central, figura paternă.

Myles şi-a pierdut tatăl când avea doar 4 ani, iar moartea a fost una nefericită, o apendicită netratată. L-a marcat pe muzician pe viaţă şi i-a influenţat vital opera. Discul cel nou va fi promovat printr-un turneu american, care debutează pe 2 mai. Myles Kenney aniversează 20 de ani de carieră în 2018 şi va cânta piese clasice ale sale.

Slash şi Myles Kennedy & The Conspirators au cântat în România în 2015 la Arenele Romane.

Citește mai multe despre Myles Kennedy
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE