Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra Destiny ALA la "Românii au talent" 2021Destiny ALA a emoționat juriul de la "Românii au talent" cu puterea de a simți muzica chiar dacă nu o aud

Lyric Video: Morrissey - Jacky's Only Happy When She's Up on the Stage

Morrissey ne pune în pielea unei artiste neînţelese numite Jacky în noul său single, "Jacky's Only Happy When She's Up On the Stage". Piesa primeşte un lyric video, care poate fi vizionat mai jos.

Melodia este extrasă de pe viitorul LP al artistului, "Low in High School", care soseşte pe 17 noiembrie. Varianta de 7 inch vinil a acestui single include şi un cover după piesa lui Elvis "You'll be Gone". "Jacky's Only Happy When She's Up On The Stage" este al treilea single de pe noul LP, după deprimanta creaţie "Spent the Day in Bed" şi "I Wish You Lonely".

Morrissey a anunţat şi happening-uri artistice asociate noilor sale piese, punând la punct pop-up shop-uri în Los Angeles şi Londra. Fiecare locaţie va avea câte 100 de albume cu autograful creierului trupei The Smiths. Noul disc este primul al lui Moz din 2014 încoace şi va fi marcat de un turneu amplu în 2018. Single-ul "Jacky's Only Happy When She's Up On the Stage" nu se fereşte să atace Marea Britanie, Morrissey cântând despre felul în care regatul "îi face greaţă".

Într-un interviu recent cu Rolling Stone, muzicianul a sugerat că noile sale piese sunt ceva mai "grele" decât cele din 2014. Posibil să fie vina peisajului politic şi social mai vitreg din ultima vreme. Britanicul de 58 de ani se află acum în turneu în Statele Unite, ajungând subiect de ştiri dintr-un motiv amuzant. Vocalul The Smiths a anulat un concert în California pentru că i s-a părut că e prea frig.

Anularea s-a produs în ultima clipă, atunci când Moz a aflat că sistemul de încălzire de pe scenă nu funcţiona. "Regele mizantropiei" ne-a onorat cu prezenţa la Bucureşti în 2015, dovedindu-ne de ce rămâne şi azi ca şi în anii 80 un pop icon.

Citește mai multe despre Morrissey
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE