Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc" Victoria - Ugly Cry (Artwork)Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei

Lyric Video: Moonspell - Evento

Moonspell a lansat un nou lyric video pentru piesa "Evento", extrasă de pe albumul "1755". Acest LP are toate şansele să debuteze pe locul întâi în topuri în ţara de baştină a formaţiei, Portugalia, având marele atuu că e cântat în portugheză.

"1755" soseşte pe 3 noiembrie, prin Napalm Records şi este un album conceptual cu un mare sentiment dramaturgic. Este LP-ul cu numărul 13 pentru trupa iberică şi are o tematică inedită. Întregul concept este construit în jurul cutremurului catastrofal care a zguduit Lisabona în 1755. "Evento" este o piesă care debutează cu un riff profund, lent, pentru a coborî apoi în abisurile metalului, cu un sound mai hardcore.

Muzicienii cântă despre sângele care a curs după cutremurul de acum 300 de ani, despre grămezile de corpuri şi despre senzaţia apocaliptică resimţită de portughezi. Moonspell are pregătită o serie de concerte în Portugalia şi Spania, promovând noile piese. Urmează apoi un turneu prelungit împreună cu Cradle of Filth, începând cu luna ianuarie a anului 2018 şi până în martie.

Solistul Fernando Ribeiro a disecat cel mai nou single cu următoarele declaraţii:

<<Îngroapă morţii. Ai grijă de cei vii.>> Este unul dintre cele mai faimoase citate din Marchizul de Pombal, ministrul regelui, care împreună cu mulţimile din Lisabona şi inginerii au construit o nouă Lisabona din cenuşă şi ruinele oraşului vechi, în doar un an.

"Evento" este despre soartă, un dialog construit între povestea acelei zile şi starea de spirit a locuitorilor Lisabonei. Corul acela puternic ne spune să fim liniştiţi şi să acceptăm voia Domnului. Conflictul şi desacralizarea Lisabonei este unul dintre cele mai interesante aspecte ale acelei zile blesstmate. O luptă care a permis Portugaliei să iasă din Evul Mediu şi să ajungă la Iluminare.

"1755" are 10 piese şi a fost produs de către Tue Madsen, care a şlefuit sunetul celor de la Meshuggah, The Haunted, Dark Tranquility şi Dir en Grey. Moonspell au avut un concert în România la Metalhead Meeting în 2014, unde au urcat pe scenă şi Sepultura şi Arkona.

Citește mai multe despre Moonspell
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE