Urmărește-ne în Social Media

pop, electronica

Monoir feat. DARA - „My Time”

Monoir, producătorul hit-ului internațional „Lost în Istanbul”, lansează alături de cântăreața de origine bulgară DARA, piesă cu videoclip „My Time”.

Publicat

pe

În videoclip frumoasa artistă cântă și dansează în peisaje naturale de-a dreptul impresionante. Videoclipul realizat în Bulgaria este regizat și filmat de către Monoir.

DARA este o tânără cântăreață, iubită și cunoscută în Bulgaria mai ales în urmă participării la emisiunea X-Factor unde s-a clasat printre top 3 finaliști. Timbrul vocal al DAREI este scos în evidență de sound-ul fresh și ritmurile dance ale liniei melodice compuse cei doi artiști și produsă de Monoir.

„Am înregistrat piesa în urma a două sesiuni derulate pe parcursul a doar 24 de ore. Mă bucur că am avut ocazia să lucrez cu DARA. Este o artistă cu o energie incredibilă, cu un vibe foarte bun, care m-a inspirat pentru această piesă. Am fost pe aceeași lungime de undă.” a declarat Monoir despre colaborarea cu DARA.

DARA își lansează single-ul de debut "K'vo Ne Chu" în vara lui 2016. După succesul înregistrat de acest single în Bulgaria, DARA lansează după câteva luni și o versiune a piesei în limba engleză „Onto You”. Anul următor artista lansează următoarele două single-uri însoțite de videoclip „Rodena Takava” și „Nedei" precum și un featuring alături de Plamen& Ivo, Pavell & Venci Venc'.

În 2018, Monoir a fost premiat cu două Discuri de Aur pentru producția pieselor "All I Need" (Brianna) și "Zaynah" (Kate Linn & Chris Thrace). În martie 2017, producătorul și artistul Monoir a colaborat cu June pentru "We Had Love". În luna mai a aceluiași an, a lansat alături de Bianca Linta single-ul și videoclipul "Golden Sands", apoi a încheiat anul cu piesa "Save the night", în colaborare cu Alexandra Stan. Primul single lansat de Monoir în 2016, "The Violin Song", a adunat peste 61 de milioane de vizualizări pe YouTube, iar cel mai recent hit al producătorului, „Lost în Istanbul”, are deja peste 39 de milioane de vizualizări pe YouTube și a ocupat locul 1 în topul difuzarilor la radio, în România. Până în prezent, artistul a colaborat cu nume precum Laurențiu Duță, Elena Gheorghe, Costi Ioniță, Marius Moga, Deepcentral, Delia și a produs single-uri de succes precum „Ieri Erai" (Raluka), "Am dat tot" (3 Sud Est), "Duminică" (DJ Project & Elena Gheorghe), „Like a Virgin" (Alexandra Stan) și "Vida Linda"(Sasha Lopez & Ale Blake).

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2021 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Trending