Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții lui Florin Ristei în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Care sunt grupurile din echipa lui Ristei care au trecut de bootcamp și se luptă pentru marele trofeu Juriul X Factor 2020Al treilea episod de bootcamp de la X Factor 2020 a continuat cu echipa lui Florin Ristei - VIDEO The Motans cântând piesa "Fata din vis"The Motans a întâlnit-o pe "Fata din vis" a trupei Compact - VIDEO (Marea Unire Zu 2020) Antrenori Vocea: ReuniuneaEdiția specială "Vocea României" le-a adus românilor un show cu muzică, dans și invitați speciali - VIDEO Smiley și Adrian Despot la Vocea: ReuniuneaSmiley și Adrian Despot au făcut să se audă "basul și cu toba mare" la ediția specială Vocea României Irina Rimes și Tudor Chirilă la Vocea: ReuniuneaÎn cadrul "Vocea: Reuniunea", Irina Rimes și Tudor Chirilă și-au declarat iubirea - VIDEO

Lyric Video: Monoir feat. DARA - „My Time”

Monoir, producătorul hit-ului internațional „Lost în Istanbul”, lansează alături de cântăreața de origine bulgară DARA, piesă cu videoclip „My Time”.

În videoclip frumoasa artistă cântă și dansează în peisaje naturale de-a dreptul impresionante. Videoclipul realizat în Bulgaria este regizat și filmat de către Monoir.

DARA este o tânără cântăreață, iubită și cunoscută în Bulgaria mai ales în urmă participării la emisiunea X-Factor unde s-a clasat printre top 3 finaliști. Timbrul vocal al DAREI este scos în evidență de sound-ul fresh și ritmurile dance ale liniei melodice compuse cei doi artiști și produsă de Monoir.

„Am înregistrat piesa în urma a două sesiuni derulate pe parcursul a doar 24 de ore. Mă bucur că am avut ocazia să lucrez cu DARA. Este o artistă cu o energie incredibilă, cu un vibe foarte bun, care m-a inspirat pentru această piesă. Am fost pe aceeași lungime de undă.” a declarat Monoir despre colaborarea cu DARA.

DARA își lansează single-ul de debut "K'vo Ne Chu" în vara lui 2016. După succesul înregistrat de acest single în Bulgaria, DARA lansează după câteva luni și o versiune a piesei în limba engleză „Onto You”. Anul următor artista lansează următoarele două single-uri însoțite de videoclip „Rodena Takava” și „Nedei" precum și un featuring alături de Plamen& Ivo, Pavell & Venci Venc'.

În 2018, Monoir a fost premiat cu două Discuri de Aur pentru producția pieselor "All I Need" (Brianna) și "Zaynah" (Kate Linn & Chris Thrace). În martie 2017, producătorul și artistul Monoir a colaborat cu June pentru "We Had Love". În luna mai a aceluiași an, a lansat alături de Bianca Linta single-ul și videoclipul "Golden Sands", apoi a încheiat anul cu piesa "Save the night", în colaborare cu Alexandra Stan. Primul single lansat de Monoir în 2016, "The Violin Song", a adunat peste 61 de milioane de vizualizări pe YouTube, iar cel mai recent hit al producătorului, „Lost în Istanbul”, are deja peste 39 de milioane de vizualizări pe YouTube și a ocupat locul 1 în topul difuzarilor la radio, în România. Până în prezent, artistul a colaborat cu nume precum Laurențiu Duță, Elena Gheorghe, Costi Ioniță, Marius Moga, Deepcentral, Delia și a produs single-uri de succes precum „Ieri Erai" (Raluka), "Am dat tot" (3 Sud Est), "Duminică" (DJ Project & Elena Gheorghe), „Like a Virgin" (Alexandra Stan) și "Vida Linda"(Sasha Lopez & Ale Blake).

Citește mai multe despre Monoir
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE