Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion

Lyric Video: MØ, Diplo - Sun In Our Eyes

MØ, senzaţia pop nord europeană a anunţat un nou album şi pentru a îl promova a lansat un nou single realizat în colaborare cu Diplo, "Sun In Our Eyes". Hit instant şi foarte fredonabil, acest release primeşte un videoclip cu versuri pe care vă invităm să îl savuraţi în cadrul articolului.

"Sun In Our Eyes" este în egală măsură Lana Del Rey şi Katy Perry. Este "bubblegum pop", dar versurile nu sunt chiar toate miere şi trandafiri. a anunţat recent numele noului său album, "Forever Neverland". Este al doilea său LP din carieră şi este rodul a 4 ani de muncă. Artista debuta în 2014, cu primul album "No Mythologies to Follow", urmat de un EP surpriză şi câteva single-uri.

Nu e la prima colaborare cu Diplo, o reuniune a artiştilor având loc în ianuarie, pe piesa "Get It Right". A fost una dintre puţinele ocazii când Diplo ne-a arătat că ştie să danseze, iar ne-a arătat ce talent are la pian. "Sun In Our Eyes" este în alt registru. Se simte ca melodia tinerilor care merg cu maşina decapotabilă la viteză maximă, fără să le pese de nimic.

"Higher than life" este un vers care defineşte perfect mood-ul acestei piese. Despre noua colaborare cu Diplo MØ a declarat următoarele:

Diplo şi cu mine suntem colaboratori de ceva vreme. Unul dintre principalele motive pentru care îmi place să lucrez cu el este pentru că întotdeauna simt că este un proces liber şi creativ şi întotdeauna îmi place rezultatul.

Amândoi am adorat "Sun In Our Eyes" de la început şi ce face piesa specială pentru mine este combinaţia a doua ingrediente după care tânjesc mereu în muzică: vibe-uri melancolice şi înălţătoare.

Diplo a confirmat la rândul său chimia pe care o are cu tânăra artistă. Cel mai de succes release al celor doi artişti împreună este de departe "Lean On" din 2015, un mega hit ale cărui ecouri încă se aud la radio-uri, televiziuni şi pe web. O altă melodie ieşită din pupitrul lui Diplo şi cântată de MØ în 2018 este "Stay Open", surprinzător de romantică pentru EDM-ul abordat de artişti.

Albumul lui MØ va sosi pe 19 octombrie şi va include numeroase colaborări şi featuring-uri. Pe Diplo îl vom asculta mixând la UNTOLD 2018 în luna august.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Diplo
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE