Urmărește-ne în Social Media

electronica, pop

Misha Miller - Underwater (Lyric Video)

Misha Miller le aduce ascultătorilor o nouă lansare perfectă pentru această vară: "Underwater". Melodia este acompaniată de un lyric video disponibil în articol.

Publicat

pe

"Underwater" este o experiență muzicală captivantă, în care versurile sunt ca perlele ascunse, iar ritmurile valurilor mării te invită să te lași purtat de vocea puternică și expresivă a Mishei Miller. Piesa surprinde audiența cu un refren memorabil și beat-uri molipsitoare, care te vor face să dansezi până în zori.

Misha Miller a obținut un real succes cu "Un minut", care a dominat topurile muzicale, ocupând primul loc timp de 5 săptămâni cu cele mai multe play-uri la radio. Piesa a atins și poziția numărul 1 în Shazam România și a strâns peste 2 milioane de vizualizări pe YouTube. Cu peste 500.000 de ascultători lunari și o prezență proaspătă și carismatică, Misha Miller și-a asigurat rapid un loc în topurile europene de la debutul său în muzică.

Artista a semnat colaborări importante și a compus melodii care au devenit hituri la nivel internațional, cum ar fi "Smoke Me", alături de Sasha Lopez, care a dominat piața muzicală din România și a generat peste 2 milioane de vizualizări și 1 milion de stream-uri în doar o lună. Piesele "What Mama Said" și "Sacred Touch" cu Manuel Riva, precum și "Touche" cu Sickotoy au acumulat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube și milioane de streaming-uri pe platformele digitale, ajungând în topurile muzicale din mai multe țări.

Trending