Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Victoria - Ugly Cry (Artwork)Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei John Mayer în clipul ”Carry Me Away”Documentarul "Framing Britney Spears" l-a întristat pe John Mayer: "Am fost pe punctul de a plânge de cinci ori" Casey Bishop la American Idol,2021Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO Chefi la CuțiteCel de-al nouălea sezon "Chefi la Cuțite" începe la sfârșitul lunii februarie Sorin Pârcălab la iUmorSorin Pârcălab, la iUmor: "Dacă nu era reală faza, aș fi râs și eu" - VIDEO Juriu iUmor sezonul 10Emisiunea iUmor nu va mai fi difuzată duminica; află când o poți urmări

Lyric Video: Ministry - Wargasm

Ministry se întoarce la sunetul său original din anii '90 odată cu noul single "Wargasm". Melodia este însoţită de un lyric video care arată mai mult ca un videoclip oficial, plin de imagini prelucrate ale trupei în concert şi mesaje anti-război.

"Wargasm" este al doilea single extras de pe viitorul album Ministry, "AmeriKKKant". Primul a fost "Antifa", care a atras multe critici asupra trupei, pentru abordarea sa de extremă stânga şi mesajele transmise. Trupa a ajuns la albumul cu numărul 14, dar nu sunt semne că furia şi lupta sa anti sistem s-au domolit. E clar faptul că ţinta e actuala administraţie din State pentru Al Jourgensen şi colegii de trupă.

Dacă vi se pare familiară figura din noul clip, aflaţi că e vorba despre legenda din industrial metal Burton C. Bell, de la Fear Factory. Muzicianul se machiază ca un clovn şi recită versurile piesei în faţa camerei luând o mină ameninţătoare. Ministry face şi un tribut pentru trupa Buzzcocks în aceste versuri, termenul "Wargasm addict" fiind repetat în secţiunea chorus. Este o aluzie la hitul punkiştilor britanici, "Orgasm Addict".

Imaginile cu conflagraţii globale amintesc de clipurile virulente Ministry din epoca George Bush, când mesajul anti război al trupei era în prim plan. Jourgensen a folosit secvenţe din discursuri oficiale ale anului 2017, din perioada când SUA a lansat "Mother of All Bombs" peste Afganistan.

Noul LP Ministry soseşte pe 9 martie prin Nuclear Blast Records şi va include apariţii surpriză din partea lui DJ Swamp de la Beck, Burton C. Bell de la Fear Factory sau Arabian Prince de la N.W.A. De producţie s-a ocupat Al Jourgensen, iar înregistrările s-au făcut la Caribou Studios în California. Artworkul spectaculos a fost creat de către Mister Sam Shearon şi are influenţe politice, sociale şi psihedelice.

Citește mai multe despre Ministry
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE