Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 The Motans cântând piesa "Fata din vis"The Motans a întâlnit-o pe "Fata din vis" a trupei Compact - VIDEO (Marea Unire Zu 2020) Antrenori Vocea: ReuniuneaEdiția specială "Vocea României" le-a adus românilor un show cu muzică, dans și invitați speciali - VIDEO Smiley și Adrian Despot la Vocea: ReuniuneaSmiley și Adrian Despot au făcut să se audă "basul și cu toba mare" la ediția specială Vocea României Irina Rimes și Tudor Chirilă la Vocea: ReuniuneaÎn cadrul "Vocea: Reuniunea", Irina Rimes și Tudor Chirilă și-au declarat iubirea - VIDEO Alexandra Stan, Cornel Ilie, Liviu Teodorescu - Oameni (Live la Marea Unire ZU 2020)Marea Unire Zu 2020 i-a adus împreună pe Alexandra Stan, Cornel Ilie și Liviu Teodorescu - VIDEO Alina Eremia la Marea Unire Zu 2020Alina Eremia a apăsat pedala rock la Marea Unire Zu 2020 cântând "Sunetul mai tare / DJ Vasile / Banii vorbesc" - VIDEO

Lyric Video: Ministry - Wargasm

Ministry se întoarce la sunetul său original din anii '90 odată cu noul single "Wargasm". Melodia este însoţită de un lyric video care arată mai mult ca un videoclip oficial, plin de imagini prelucrate ale trupei în concert şi mesaje anti-război.

"Wargasm" este al doilea single extras de pe viitorul album Ministry, "AmeriKKKant". Primul a fost "Antifa", care a atras multe critici asupra trupei, pentru abordarea sa de extremă stânga şi mesajele transmise. Trupa a ajuns la albumul cu numărul 14, dar nu sunt semne că furia şi lupta sa anti sistem s-au domolit. E clar faptul că ţinta e actuala administraţie din State pentru Al Jourgensen şi colegii de trupă.

Dacă vi se pare familiară figura din noul clip, aflaţi că e vorba despre legenda din industrial metal Burton C. Bell, de la Fear Factory. Muzicianul se machiază ca un clovn şi recită versurile piesei în faţa camerei luând o mină ameninţătoare. Ministry face şi un tribut pentru trupa Buzzcocks în aceste versuri, termenul "Wargasm addict" fiind repetat în secţiunea chorus. Este o aluzie la hitul punkiştilor britanici, "Orgasm Addict".

Imaginile cu conflagraţii globale amintesc de clipurile virulente Ministry din epoca George Bush, când mesajul anti război al trupei era în prim plan. Jourgensen a folosit secvenţe din discursuri oficiale ale anului 2017, din perioada când SUA a lansat "Mother of All Bombs" peste Afganistan.

Noul LP Ministry soseşte pe 9 martie prin Nuclear Blast Records şi va include apariţii surpriză din partea lui DJ Swamp de la Beck, Burton C. Bell de la Fear Factory sau Arabian Prince de la N.W.A. De producţie s-a ocupat Al Jourgensen, iar înregistrările s-au făcut la Caribou Studios în California. Artworkul spectaculos a fost creat de către Mister Sam Shearon şi are influenţe politice, sociale şi psihedelice.

Citește mai multe despre Ministry
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE