Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eliza G și FeliVIDEO: Eliza G a întâlnit-o pe Feli și au cântat a cappella Creioane Colorate: "Am câștigat pentru amândouă" INFO CONCERT:
Mariza
Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Lyric Video: MGMT - Hand It Over

MGMT întâmpină anul 2018 cu o piesă psihedelică, numită "Hand It Over". După câteva release-uri cu influenţe disco, acum revenim la psihedelicii ani 70, cu un lyric video pe măsură, pe care vă invităm să îl urmăriţi mai jos.

"Hand It Over" este al treilea single lansat de pe viitorul album al trupei, "Little Dark Age". Undeva la graniţa dintre funk, disco şi baladă hippie, această piesă are parte de un videoclip caleidoscopic, cu valuri peste valuri de efecte luminoase proiectate peste versuri. Duo-ul din New York ar trebui să lanseze noul LP cândva în februarie, fără a fi cunoscută data exactă.

Au trecut 5 ani de la ultimul disc, intitulat chiar "MGMT". Noile piese vor include colaborări cu Ariel Pink şi Connan Mockasin. Într-un interviu recent muzicienii au declarat că o melodie de pe LP intitulată "James" a fost compusă în vreme ce trupa era pe LSD împreună cu producătorul Patrick Wimberly. S-a lăsat cu ore întregi de ţipete despre Pakistan, un loop de clape suprapus şi era gata această melodie cu o poveste trăznită.

În decembrie am putut asculta single-ul "When You Die", de asemenea psihedelic şi purtându-ne printre stele şi galaxii. Suprarealismul a fost abordat în primul single al trupei de anul trecut, "Little Dark Age". MGMT activează din 2002 în zona indie rock, synth pop şi psihedelic rock. Niciodată nu s-au ascuns că folosesc substanţe interzise pentru a obţine inspiraţie, lucru reflectat şi de clipurile duo-ului.

Tinerii muzicieni ajung în 2018 la cota de 4 albume şi au la activ nominalizări Grammy pentru celebra piesă "Kids".

Citește mai multe despre MGMT
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE