Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 AMI - Nicole Scherzinger la "Te cunosc de undeva"AMI a marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva" cu piesa lui Nicole Scherzinger Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER

Lyric Video: Matt Bellamy - Unintended (Versiune acustică)

Vocea solistului Muse, Matt Bellamy, ne transportă într-o altă dimensiune temporală grație unei versiuni acustice a piesei "Unintended". Melodia a fost compusă de vocalist când avea 19 ani.

Inclusă pe albumul "Showbiz" (1999), piesa "Unintended" a fost ultimul single extras de pe materialul de debut al trupei Muse.

"Vă invit să ascultați versiunea clasică acustică, la pian, a piesei "Unintended". Am scris piesa asta când aveam în jur de 19 ani și este chiar mai relevantă acum decât era atunci!", a detaliat Matt Bellamy pe Twitter.

Matt Bellamy a lansat în ultimele luni și alte piese solo, astfel apărând primele zvonuri că vocalistul Muse ar intenționa să lanseze și un album. Întrebat de NME cum stau lucrurile de fapt, Matt a oferit lămuriri, vorbind și despre planurile cu colegii din Muse.

"Muse va fi întotdeauna prioritatea mea, dar carantina m-a împins să-mi pun niște întrebări: <<Ce aș face dacă aș fi singur? Ce fel de muzică mi-ar plăcea să fac?>> (...) M-am conectat la Enya mea interioară! Am realizat că fără Dom [Howard] rupând tobele și fără Chris [Wolstenholme] cântând amenințător la bas, probabil tind să alunec mai mult spre muzica eterică și visătoare. Asta se potrivește cu ceea ce simți în acest moment când te întorci spre tine", a mărturisit Matt.

De curând, Matt Bellamy a devenit din nou tătic, de aici venind poate și accentuarea laturii sale melancolice.

 

Citește mai multe despre Matt Bellamy
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE