Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adi Bărar, chitaristul și fondatorul trupei Cargo, în videoclipul ”Nu mă lăsa să-mi fie dor”A murit Adi Bărar, chitaristul și fondatorul trupei Cargo. Muzicianul a avut COVID-19 Raluka & Ana Baniciu - Connect-R și Alex Velea la "Te cunosc de undeva!"Raluka și Ana Baniciu au marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva!" Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021)

Lyric Video: Matt Bellamy - Unintended (Versiune acustică)

Vocea solistului Muse, Matt Bellamy, ne transportă într-o altă dimensiune temporală grație unei versiuni acustice a piesei "Unintended". Melodia a fost compusă de vocalist când avea 19 ani.

Inclusă pe albumul "Showbiz" (1999), piesa "Unintended" a fost ultimul single extras de pe materialul de debut al trupei Muse.

"Vă invit să ascultați versiunea clasică acustică, la pian, a piesei "Unintended". Am scris piesa asta când aveam în jur de 19 ani și este chiar mai relevantă acum decât era atunci!", a detaliat Matt Bellamy pe Twitter.

Matt Bellamy a lansat în ultimele luni și alte piese solo, astfel apărând primele zvonuri că vocalistul Muse ar intenționa să lanseze și un album. Întrebat de NME cum stau lucrurile de fapt, Matt a oferit lămuriri, vorbind și despre planurile cu colegii din Muse.

"Muse va fi întotdeauna prioritatea mea, dar carantina m-a împins să-mi pun niște întrebări: <<Ce aș face dacă aș fi singur? Ce fel de muzică mi-ar plăcea să fac?>> (...) M-am conectat la Enya mea interioară! Am realizat că fără Dom [Howard] rupând tobele și fără Chris [Wolstenholme] cântând amenințător la bas, probabil tind să alunec mai mult spre muzica eterică și visătoare. Asta se potrivește cu ceea ce simți în acest moment când te întorci spre tine", a mărturisit Matt.

De curând, Matt Bellamy a devenit din nou tătic, de aici venind poate și accentuarea laturii sale melancolice.

 

Citește mai multe despre Matt Bellamy
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE