Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Lyric Video: Matt Bellamy - Unintended (Versiune acustică)

Vocea solistului Muse, Matt Bellamy, ne transportă într-o altă dimensiune temporală grație unei versiuni acustice a piesei "Unintended". Melodia a fost compusă de vocalist când avea 19 ani.

Inclusă pe albumul "Showbiz" (1999), piesa "Unintended" a fost ultimul single extras de pe materialul de debut al trupei Muse.

"Vă invit să ascultați versiunea clasică acustică, la pian, a piesei "Unintended". Am scris piesa asta când aveam în jur de 19 ani și este chiar mai relevantă acum decât era atunci!", a detaliat Matt Bellamy pe Twitter.

Matt Bellamy a lansat în ultimele luni și alte piese solo, astfel apărând primele zvonuri că vocalistul Muse ar intenționa să lanseze și un album. Întrebat de NME cum stau lucrurile de fapt, Matt a oferit lămuriri, vorbind și despre planurile cu colegii din Muse.

"Muse va fi întotdeauna prioritatea mea, dar carantina m-a împins să-mi pun niște întrebări: <<Ce aș face dacă aș fi singur? Ce fel de muzică mi-ar plăcea să fac?>> (...) M-am conectat la Enya mea interioară! Am realizat că fără Dom [Howard] rupând tobele și fără Chris [Wolstenholme] cântând amenințător la bas, probabil tind să alunec mai mult spre muzica eterică și visătoare. Asta se potrivește cu ceea ce simți în acest moment când te întorci spre tine", a mărturisit Matt.

De curând, Matt Bellamy a devenit din nou tătic, de aici venind poate și accentuarea laturii sale melancolice.

 

Citește mai multe despre Matt Bellamy
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE