Urmărește-ne în Social Media

rock

Maneskin - Honey (Are U Coming?) - lyric video

Maneskin revine în atenția fanilor cu o nouă piesă în limba engleză. Melodia se numește "Honey (Are U Coming?)" și este disponibilă de ascultat în articol.

Publicat

pe

Rockerii italieni de la Maneskin au lansat "Honey (Are U Coming?)", un single electrizant, marcat de un puternic riff de chitară și versuri pline de pasiune. Pentru a sărbători lansarea, trupa a organizat un eveniment transmis în direct la Gazometro, Roma, unde au cântat trei piese live, inclusiv "Honey (Are U Coming?)"

Fanii pot asculta live noua piesă în cadrul MTV VMA 2023 pe 12 septembrie. Mai mult, trupa este nominalizată la categoria "Best Rock" cu melodia "The Loneliest".

Recent, trupa a încheiat turneul mondial "Loud Kids", a susținut concerte masive pe cinci stadioane din Italia și s-a bucurat de un debut memorabil la celebrele festivaluri Glastonbury și Primavera.

Maneskin continuă călătoriile muzicale cu turneul de promovare a albumului "Rush". Trupa va concerta în America de Nord și America de Sud, cu premiere în Argentina, Brazilia, Chile și Columbia. Tot o premieră pentru trupa italiana va fi Australia, cu show-uri în Brisbane, Sydney, Melbourne și Adelaide. Apoi, se va îndrepta spre Europa, Marea Britanie și Irlanda.

Albumul "Rush" a fost lansat pe 20 ianuarie și conține 17 melodii. Discul este bilingv, cu piese atât în limba engleză, cât și în italiană. Astfel, muzicienii celebrează originea lor și mulțumesc fanii mai vechi ai trupei. În același timp, melodiile în engleză sunt mărturia succesului internațional pe care au început să îl atingă după câștigarea concursului Eurovision 2021.

Materialul s-a bucurat de un adevărat succes, ajungând pe locul 1 în 15 țări și în top 5 în 20 de țări. Albumul a strâns peste 1,3 miliarde de stream-uri la nivel mondial, atingând săptămâna trecută un miliard de stream-uri numai pe Spotify.

Lifestyle

Damiano David (Maneskin) este protagonistul unei reclame la Maserati - VIDEO

Maserati a lansat oficial campania "It Turns You On", ce îl are ca protagonist pe seducătorul muzician și compozitor italian Damiano David. A devenit cunoscut publicului larg datorită trupei Maneskin, din care face parte alături de Victoria De Angelis, Ethan Torchio și Thomas Raggi.

Publicat

pe

Damiano David reclamă Maserati
Damiano David reclamă Maserati │ FOTO: captură YouTube / Maserati

Damiano dezvăluie (dacă mai era nevoie) că italienii au acel ceva care îi face unici:

"Italienii...Oriunde mergem: bum!
Lucrurile se activează. Este despre energia pe care o transmitem. Adică... ai observat vreodată când intri într-un loc... felul în care se uită la noi?
Toată lumea se îndrăgostește de noi. Toți vor să fie ca noi. Poate datorită felului în care arătăm. Felului în care ne mișcăm. Sau probabil că este modul în care trăim.
Aducem optimism peste tot în jurul nostru. Pornim conversații. Noi dăm startul petrecerilor. Îi facem pe oameni să izbucnească în râs. Schimbăm dispoziții.
Cu noi, totul prinde viață.
Entuziasm: pornit.
Pasiune: pornită.
Viață: pornită."

Noua reclamă de la Maserati a fost regizată de Gabriele Mainetti, cu Diego Indraccolo drept DoP. Fotografii Paolo Zerbini și Max Sarotto au realizat o ședință foto care să completeze povestea "It turns you on" și să celebreze tot ceea ce înseamnă Maserati: pasiune, viziune, inovație, spirit italian, intuiție, dăruire și entuziasm. Stilul campaniei încântă și inspiră modul în care arătăm, felul în care ieșim în evidență sau cum pur și simplu ne trăim viața.

Atmosfera clipului încapsulează acea dolce vita, spiritul italian sofisticat, admirat și iubit în întreaga lume. Un tânăr șarmant pleacă cu mașina lui, un Maserati GranTurismo Folgore, prima mașină 100% electrică de la Maserati.

Tema centrală a campaniei este viața și cum poate ea fi savurată la bordul celor trei creații Folgore Maserati: cea menționată anterior, GranCabrio Folgore, un model decapotabil, și Grecale Folgore, un SUV puternic și luxos, de înaltă performanță, exact ca cei doi frați ai săi electrici.

Maserati Folgore. It Turns You On (Featuring Damiano David)

Citește în continuare

Trending