Urmărește-ne în Social Media

rock

Machine Gun Kelly - Bloody Valentine

Machine Gun Kelly a început de ceva vreme să cocheteze cu rock-ul alternativ şi pregăteşte un album care abordează fix acest gen muzical. Unul dintre primele single-uri de pe LP este noul "Bloody Valentine", care a sosit la final de aprilie şi tocmai a primit un lyric video. Videoclipul cu versuri se poate viziona în articol.

Publicat

pe

Piesa "Bloody Valentine" a avut debutul live în cadrul emisiunii "Late Late Show" a lui James Corden, iar rapperul a fost acompaniat la tobe de către Travis Barker. Videoclipul cu versuri prezintă o serie de înregistrări alb-negru (şi mov) din concertele lui MGK, intercalată cu graffiti 3D şi elemente grafice disparate într-un flux ADHD. Arată ca un mesaj trimis de un răpitor cu bucăţi din ziare lipite pentru a cere o recompensă.

Fontul, abuzul de mov/neon şi artwork-urile amintesc de punk şi cultura skaterilor de la începutul anilor 2000. Acesta este un single de pe noul disc "Tickets to My Downfall", al cincilea din cariera artistului american. Varianta live a piesei a fost filmată în casa lui Travis Barker, iar emisiunea lui James Corden a fost înregistrată la locuinţa gazdei talk show. MGK a dedicat reprezentaţia live unui fan de pe Twitter care a realizat un cover apreciat de tânărul rapper.

MGK a promis că următorul său album va fi unul pop-punk, iar teaserele oferite până acum par să indice un sound de tip Blink-182. Albumul va sosi în această vară. Travis Barker, toboşarul Blink-182 a fost de altfel producătorul lui "Bloody Valentine" şi a mai colaborat cu Colson (numele real al lui MGK) la un cover al piesei Paramore "Misery Business". "Tickets to My Downfall" a fost descris ca "o creaţie conceptuală care se învârte în jurul unei poveşti de dragoste seducătoare şi complexă".

Pentru a ne pregăti de noua sa creaţie, muzicianul din Ohio a realizat un playlist cu piese care l-au inspirat. Acesta se află pe Spotify şi include track-uri de la Shawn Mendes, Jawbreaker, Blink-182, Rihanna, The Killers şi Bloc Party. Includerea Rihannei pe acea listă nu este întâmplătoare, un cover de piesă a artistei realizat de Machine Gun Kelly viralizandu-se luna trecută. Acel cover a fost realizat live chiar la cererea lui Marilyn Manson, oaspete al sesiunii online de concerte a lui MGK.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Ascultă piesa lui Machine Gun Kelly cu Bring Me the Horizon, "Maybe" - AUDIO

Machine Gun Kelly se tot chinuie să scape de etichetele care i se pun, în special de către veteranii rock-ului şi colaborează cu cei de la Bring Me the Horizon pe cel mai nou single al său. Piesa se numeşte "Maybe" şi e despre regrete şi "ce ar fi dacă".

Publicat

pe

Coperta single Machine Gun Kelly Bring Me the Horizon Maybe
Coperta single Machine Gun Kelly Bring Me the Horizon Maybe │ FOTO: MGK

"Maybe" este o piesă pop punk care aminteşte puţin de Paramore şi mega hitul "Misery Business", doar că în a doua parte auzim un spirit de rock alternativ de ani 2020 mai puternic. Este insuflat de Bring Me the Horizon mai degrabă decât de Machine Gun Kelly, care pare blocat în sound-ul celor de la Blink-182, injectat de prietenul şi colaboratorul său, toboşarul Travis Barker. Nu e prima colaborare atipică a începutului de an pentru Bring Me the Horizon.

Trupa britanică a refăcut alături de Ed Sheeran piesa "Bad Habits", dându-i o tuşă ceva mai dură, în special spre final. MGK a mai cântat live cu Oli Sykes, solistul Bring Me the Horizon în cadrul evenimentului Emo Nite din Los Angeles, care a avut loc la începutul lunii. Iubitul lui Megan Fox a mai lansat în acest an single-ul "Emo Girl", alături de fiica lui Will Smith, Willow Smith, apoi a colaborare cu Lil Wayne pe piesa "Ay!".

E tot mai clar că omul care acum câţiva ani avea un beef cu Eminem nu mai este "doar un rapper", ci se transformă într-un rockstar. El a lansat deja 4 single-uri de pe viitorul album, intitulat "Mainstream Sellout" şi care va debuta pe 25 martie prin Bad Boy Records şi Interscope. Primul single lansat de pe LP a fost "Papercuts" în august 2021, apoi "Emo Girl" cu Willow în februarie 2022 şi apoi "Ay!".

Noul LP a avut şi numele neoficial "Born With Horns", luat atât de mult în serios de artist încât MGK îşi făcuse tatuaj cu el. Până la urmă a decis să îl schimbe în ceva mai ironic. Include 16 piese, are versuri profunde şi inspirate de viaţă personală a lui Kelly, dar şi părţi de chitară mai dură. Printre artiştii şi vedetele ce mai apar pe album se numără comediantul Pete Davidson de la SNL, Blackbear, Gunna, iann dior şi Young Thug.

Citește în continuare

Trending