Urmărește-ne în Social Media

rock

Machine Gun Kelly - Bloody Valentine

Machine Gun Kelly a început de ceva vreme să cocheteze cu rock-ul alternativ şi pregăteşte un album care abordează fix acest gen muzical. Unul dintre primele single-uri de pe LP este noul "Bloody Valentine", care a sosit la final de aprilie şi tocmai a primit un lyric video. Videoclipul cu versuri se poate viziona în articol.

Publicat

pe

Piesa "Bloody Valentine" a avut debutul live în cadrul emisiunii "Late Late Show" a lui James Corden, iar rapperul a fost acompaniat la tobe de către Travis Barker. Videoclipul cu versuri prezintă o serie de înregistrări alb-negru (şi mov) din concertele lui MGK, intercalată cu graffiti 3D şi elemente grafice disparate într-un flux ADHD. Arată ca un mesaj trimis de un răpitor cu bucăţi din ziare lipite pentru a cere o recompensă.

Fontul, abuzul de mov/neon şi artwork-urile amintesc de punk şi cultura skaterilor de la începutul anilor 2000. Acesta este un single de pe noul disc "Tickets to My Downfall", al cincilea din cariera artistului american. Varianta live a piesei a fost filmată în casa lui Travis Barker, iar emisiunea lui James Corden a fost înregistrată la locuinţa gazdei talk show. MGK a dedicat reprezentaţia live unui fan de pe Twitter care a realizat un cover apreciat de tânărul rapper.

MGK a promis că următorul său album va fi unul pop-punk, iar teaserele oferite până acum par să indice un sound de tip Blink-182. Albumul va sosi în această vară. Travis Barker, toboşarul Blink-182 a fost de altfel producătorul lui "Bloody Valentine" şi a mai colaborat cu Colson (numele real al lui MGK) la un cover al piesei Paramore "Misery Business". "Tickets to My Downfall" a fost descris ca "o creaţie conceptuală care se învârte în jurul unei poveşti de dragoste seducătoare şi complexă".

Pentru a ne pregăti de noua sa creaţie, muzicianul din Ohio a realizat un playlist cu piese care l-au inspirat. Acesta se află pe Spotify şi include track-uri de la Shawn Mendes, Jawbreaker, Blink-182, Rihanna, The Killers şi Bloc Party. Includerea Rihannei pe acea listă nu este întâmplătoare, un cover de piesă a artistei realizat de Machine Gun Kelly viralizandu-se luna trecută. Acel cover a fost realizat live chiar la cererea lui Marilyn Manson, oaspete al sesiunii online de concerte a lui MGK.

PUBLICITATE
Comentează

Lifestyle

Megan Fox și Machine Gun Kelly s-au logodit - VIDEO

Spumoasa poveste de dragoste dintre Megan Fox și Machine Gun Kelly a fost încununată de o cerere în căsătorie. Vestea a fost dată pe site-urile de socializare, unde cei doi au postat un clip cu fericitul eveniment. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Videoclip Machine Gun Kelly - Bloody Valentine
Videoclip Machine Gun Kelly - Bloody Valentine │ FOTO: captură YouTube

Se pare că Megan Fox (35) și Machine Gun Kelly (31) au început noul an în forță, legalizându-și relația începută în 2020. Cei doi au publicat pe conturile lor de socializare un clip în care se află sub un copac banian, iar rapperul îngenunchează în fața partenerei sale și îi cere mâna.

"În iulie 2020, ne-am așezat sub acest banian. Am cerut magie. Nu eram conștienți de durerea cu care ne vom confrunta împreună într-o perioadă atât de scurtă și frenetică de timp. Nu eram conștienți de munca și sacrificiile pe care le-ar cere această relație de la noi, dar eram îmbătați de iubire. Și karmă.

Cumva, un an și jumătate mai târziu, după ce am străbătut iadul împreună și am râs mai mult decât mi-am imaginat vreodată posibil, m-a rugat să mă căsătoresc cu el. Și la fel ca în fiecare viață anterioară și ca în fiecare viață viitoare, am spus da.

… și apoi ne-am băut sângele unul altuia", este mesajul scris de Megan Fox.

În ceea ce privește inelul de logodnă, acesta este realizat de Stephen Webster și conține două pietre prețioase - smarald și diamant.

Aceasta ar fi a doua căsătorie pentru Megan Fox. Anterior, aceasta a fost măritată cu actorul Brian Austin Green din 2010 până în 2021. Cei doi au împreună trei băieți. Machine Gun Kelly este la prima căsnicie. Rapperul are o fiică dintr-o relație anterioară.

Fox și Kelly s-au cunoscut în 2020, pe platourile de filmare a filmului "Midnight In The Switchgrass". A urmat o relație de amiciție, apoi cei doi au lucrat împreună la videoclipul "My Bloody Valentine", piesă semnată de Machine Gun Kelly. După acest eveniment, cei doi au confirmat că trăiesc o poveste de dragoste.

Citește în continuare

Trending