Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix Liana Stanciu anunță când vom afla care e piesa României la Eurovision 2021Piesa României la Eurovision 2021 - Când e aleasă și ce jurați fac selecția RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra

Lyric Video: Machine Gun Kelly - Bloody Valentine

Machine Gun Kelly a început de ceva vreme să cocheteze cu rock-ul alternativ şi pregăteşte un album care abordează fix acest gen muzical. Unul dintre primele single-uri de pe LP este noul "Bloody Valentine", care a sosit la final de aprilie şi tocmai a primit un lyric video. Videoclipul cu versuri se poate viziona în articol.

Piesa "Bloody Valentine" a avut debutul live în cadrul emisiunii "Late Late Show" a lui James Corden, iar rapperul a fost acompaniat la tobe de către Travis Barker. Videoclipul cu versuri prezintă o serie de înregistrări alb-negru (şi mov) din concertele lui MGK, intercalată cu graffiti 3D şi elemente grafice disparate într-un flux ADHD. Arată ca un mesaj trimis de un răpitor cu bucăţi din ziare lipite pentru a cere o recompensă.

Fontul, abuzul de mov/neon şi artwork-urile amintesc de punk şi cultura skaterilor de la începutul anilor 2000. Acesta este un single de pe noul disc "Tickets to My Downfall", al cincilea din cariera artistului american. Varianta live a piesei a fost filmată în casa lui Travis Barker, iar emisiunea lui James Corden a fost înregistrată la locuinţa gazdei talk show. MGK a dedicat reprezentaţia live unui fan de pe Twitter care a realizat un cover apreciat de tânărul rapper.

MGK a promis că următorul său album va fi unul pop-punk, iar teaserele oferite până acum par să indice un sound de tip Blink-182. Albumul va sosi în această vară. Travis Barker, toboşarul Blink-182 a fost de altfel producătorul lui "Bloody Valentine" şi a mai colaborat cu Colson (numele real al lui MGK) la un cover al piesei Paramore "Misery Business". "Tickets to My Downfall" a fost descris ca "o creaţie conceptuală care se învârte în jurul unei poveşti de dragoste seducătoare şi complexă".

Pentru a ne pregăti de noua sa creaţie, muzicianul din Ohio a realizat un playlist cu piese care l-au inspirat. Acesta se află pe Spotify şi include track-uri de la Shawn Mendes, Jawbreaker, Blink-182, Rihanna, The Killers şi Bloc Party. Includerea Rihannei pe acea listă nu este întâmplătoare, un cover de piesă a artistei realizat de Machine Gun Kelly viralizandu-se luna trecută. Acel cover a fost realizat live chiar la cererea lui Marilyn Manson, oaspete al sesiunii online de concerte a lui MGK.

Citește mai multe despre Machine Gun Kelly
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE