Urmărește-ne în Social Media

rock

Theodore - Frame of Reference

Artistul de origine greacă Theodore începe noul an cu piesa "Frame of Reference", însoțită de un video cu versuri care merge pe firul explorării spațiale. Piesa descrie frumusețea pe care nu reușim să o vedem atunci când ne lăsăm absorbiți de grijile cotidiene.

Publicat

pe

"Frame of Reference" este momentul de respiro al albumului "The Voyage", pe care Theodore îl va lansa anul acesta. Piesa construiește o atmosferă orchestrală, bizară și masivă, în timp ce liniile melodice sensibile sunt elementul de susținere al muzicii pe parcursul aventurii SF. Este un cântec despre cum lucrurile pe care nu le apreciem cu adevărat în viețile noastre de zi cu zi par atât de frumoase atunci când sunt privite de la distanță. În timpul procesului de compoziție, Theodore își imagina cum privește de la distanță fascinantul albastru al Pământului, plutind în depărtare prin spațiul cosmic.

"Acest lyric video este o călătorie spațială de la Pământ la toate planetele din sistemul nostru solar, la galaxii îndepărtate și tranziții interstelare. Videoclipul urmărește emoția și intensitatea piesei, încercând să portretizeze trăirea pe care Theodore o transmite muzical prin intermediul imaginilor în mișcare. El conține un element puternic de nostalgie și explorare. Ne îndepărtăm de Pământ, casa și baza noastră protectoare, fără o destinație clară. Pur și simplu plutim în acest spațiu infinit de frumos." – Danai Nielsen, regie și montaj

Despre Theodore

Fiind un melanj de compoziții electronice și clasice, muzica lui Theodore gravitează undeva între post rock ambiental și synthwave-ul abraziv specific anilor '80. A împărțit scena cu Sigur Rόs, DIIV, Αmber Run și, printre multe alte festivaluri, a cântat la Reeperbahn 2017 & 2018, Eurosonic, Musexpo LA și SXSW 2018 & 2019, unde a fost ales 'Favorite Discoveries And Memorable Moments' de către NPR, bine-cunoscutul post de radio american. Artistul a concertat în 2021 în cadrul festivalului Living Rock, de pe Plaja Tuzla.

După ce a primit recenzii favorabile de la media precum BBC Radio 6, iar cel mai recent album al lui a fost lansat în cadrul "All Songs Considered by B. Boilen and R. Hilton" la NPR, Theodore lucrează acum la un nou album-concept cu tematică cosmică, intitulat "The Voyage". LP-ul va fi lansat anul acesta.

Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2022 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Trending