Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 VUNK cu Ioana Ignat - Ultimul anuntVUNK și Ioana Ignat - Ultimul anunț Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO

Lyric Video: The Motans - Spirit Ateist

The Motans are un "Spirit Ateist" atunci când se confruntă cu greutățile vieții. Nu acceptă imposibilul și face tot ce îi stă în putere pentru a nu-și îngropa visurile. Noul single al artistului este un îndemn adresat publicului de a adopta același spirit ateist, pentru ca nimeni să nu ajungă să plângă de dorul visurilor uitate.

The Motans își croiește drumul în industria muzicală după propriile reguli, continuând să lanseze piese cu mesaj. Noul single "Spirit Ateist" este un nou exemplu de compoziție prin care artistul nu-și propune să cucerească topul YouTube Trending, ci să-i provoace pe ascultători să-și regăsească motivațiile interiore, ce odinioară îi impulsionau să-și urmărească visurile. "Eu nu cred în imposibil, eu insist", spune artistul, cu aceeași convingere negând existența visurilor uitate. Construiește apoi o metaforă puternică pentru a ne ajuta să vizualizăm cât de apăsătoare este povara unor vise abandonate: "Plâng de dorul viselor uitate / Oameni vii din praf de stele moarte".

The Motans sprijină îndeplinirea visurilor nu doar în textele pieselor sale, ci și în plan real, palpabil. Artistul a lansat la finele anului trecut proiectul "Bursa The Motans", adresat tinerilor pasionați de domeniul pe care și l-au ales. În urma unui amplu proces de recrutare, 5 tineri au câștigat în cadrul acestui proiect o bursă lunară, acordată timp de 10 luni, a câte 2080 de lei.

The Motans este Denis, un tânăr din Republica Moldova care a decis să își urmeze pasiunea de a compune muzică sub un pseudonim. Prima piesă lansată a fost "Versus". Colaborarea cu Delia pentru piesa "Weekend", dar și una dintre cele mai îndrăgite piese ale verii, "August", au propulsat The Motans în rândul celor mai apreciați artiști din România.

RECOMANDARE: Urmărește interviul cu Denis Roabeș (The Motans): "Inspirația e o chestie care de multe ori nu vine așa din senin când vrei tu"

Albumul de debut al artistului, "My Gorgeous Drama Queens", a fost lansat pe 7 martie 2018 . Printre piesele incluse pe disc se numără "August", "Nota de plată", "Versus", "Drama Queen", "Friend Zone", "1000RPM", "Weekend".

Citește mai multe despre The Motans
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE