Urmărește-ne în Social Media

rock

Lyric Video: SnakeyeS - Sign of Death

SnakeyeS a lansat un lyric video pentru "Sign of Death", primul single de pe viitorul album al trupei ce va fi lansat în toamna acestui an.

Publicat

pe

Videoclipul piesei este unul animat în care se poate observa înșiruirea versurilor pe un fundal ce ilustrează povestea unui astronaut. Acesta călătorește în spațiu unde are parte de pericole neprevăzute, de la problemele tehnice ale rachetei până la întâlnirea cu ființe extraterestre amenințătoare. Clipul a fost realizat de artistul grafic, Leo Traverso.

Noul single, "Sign of Death", este disponibil pentru download sau stream prin intermediul tuturor platformelor de distribuție digitală dedicate muzicii. "Sign of Death" poate fi achiziționat și într-o ediție limitată, pe disc, alături de piesele "Mask of Reality" și "Metal Heart". Discul este însoțit de un tricou cu noul artwork, această ediție limitată fiind disponibilă doar prin intermediul site-ului oficial al trupei (www.snakeyes-metal.com) și pe pagina de Facebook (www.facebook.com/SnakeyesMetal).

SnakeyeS a fost pornită inițial ca proiect solo al lui José Pineda, basistul formației spaniole SPHINX. Pineda l-a cunoscut online pe Cosmin Aioniță, solistul de la 9.7 RICHTER, iar lucrurile au evoluat. Împărtășind aceleași gusturi muzicale, cei doi s-au înțeles foarte bine, punând astfel bazele formației de heavy metal. Apoi, trupa a fost completată de chitaristul Justi Bala și toboșarul Carlos Delgado.

Trending