Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra Destiny ALA la "Românii au talent" 2021Destiny ALA a emoționat juriul de la "Românii au talent" cu puterea de a simți muzica chiar dacă nu o aud

Lyric Video: Lyric Video: SnakeyeS - Sign of Death

SnakeyeS a lansat un lyric video pentru "Sign of Death", primul single de pe viitorul album al trupei ce va fi lansat în toamna acestui an.

Videoclipul piesei este unul animat în care se poate observa înșiruirea versurilor pe un fundal ce ilustrează povestea unui astronaut. Acesta călătorește în spațiu unde are parte de pericole neprevăzute, de la problemele tehnice ale rachetei până la întâlnirea cu ființe extraterestre amenințătoare. Clipul a fost realizat de artistul grafic, Leo Traverso.

Noul single, "Sign of Death", este disponibil pentru download sau stream prin intermediul tuturor platformelor de distribuție digitală dedicate muzicii. "Sign of Death" poate fi achiziționat și într-o ediție limitată, pe disc, alături de piesele "Mask of Reality" și "Metal Heart". Discul este însoțit de un tricou cu noul artwork, această ediție limitată fiind disponibilă doar prin intermediul site-ului oficial al trupei (www.snakeyes-metal.com) și pe pagina de Facebook (www.facebook.com/SnakeyesMetal).

SnakeyeS a fost pornită inițial ca proiect solo al lui José Pineda, basistul formației spaniole SPHINX. Pineda l-a cunoscut online pe Cosmin Aioniță, solistul de la 9.7 RICHTER, iar lucrurile au evoluat. Împărtășind aceleași gusturi muzicale, cei doi s-au înțeles foarte bine, punând astfel bazele formației de heavy metal. Apoi, trupa a fost completată de chitaristul Justi Bala și toboșarul Carlos Delgado.

Citește mai multe despre SnakeyeS
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE