Urmărește-ne în Social Media

pop, r&b

Paolo Nutini - Lose It

Paolo Nutini readuce în atenția publicului una dintre primele piese dezvăluite de pe noul album ”Last Night in the Bittersweet”. Lansată inițial în versiune live, single-ul ”Lose It” beneficiază acum de un video cu versuri, ce aduce în prim-plan mesajul piesei.

Publicat

pe

La 8 ani de la apariția discului "Caustic Love", Paolo Nutini a revenit cu cel de-al patrulea material de studio, "Last Night in the Bittersweet". Produs de Paolo împreună cu Gavin Fitzjohn și Dani Castelar, discul s-a dovedit a fi un real succes, debutând pe prima poziție în topul UK Albums.

Tracklist "Last Night In The Bittersweet" - Paolo Nutini:

 1. "Afterneath"
 2. "Radio"
 3. "Through the Echoes"
 4. "Acid Eyes"
 5. "Stranded Words" (interlude)
 6. "Lose It"
 7. "Petrified in Love"
 8. "Everywhere"
 9. "Abigail"
 10. "Children of the Stars"
 11. "Heart Filled Up"
 12. "Shine a Light"
 13. "Desperation"
 14. "Julianne"
 15. "Take Me Take Mine"
 16. "Writer"

Vara aceasta, Paolo va susține o serie de concerte în UK și Italia, fiind confirmat și în lineup-ul unor festivaluri precum Victorious Festival (27 august), Andalucia Big Festival (9 septembrie) și Lollapalooza Berlin (24 septembrie). În septembrie, artistul va ajunge pentru prima oară și în România, în cadrul festivalului Fall in Love.

Cunoscut pentru obișnuința de a cânta mereu cu ochii închiși și pentru timbrul distinctiv, cu o răgușeală mulată perfect pe ritmuri de soul, reggae și funk, Paolo Nutini a fost îndrăgit de public încă de la debut. În 2006 apărea pe piață primul album, intitulat "These Streets". Discul a inclus hiturile "Last Request", "Jenny Don’t Be Hasty" și "Rewind", urcând până pe poziția a treia în UK Albums Chart. A urmat materialul "Sunny Side Up", clasat și mai bine, chiar în fruntea topului din UK, performanță menținută și cu cel de-al treilea LP, "Caustic Love", apărut în 2014.

Trending