Urmărește-ne în Social Media

electronica

Morcheeba - Never Undo

Pionierii muzicii trip-hop de la Morcheeba au revenit cu un single nou, intitulat ”Never Undo”. Piesa este extrasă de pe cel de-al 9-lea material de studio al grupului, ”Blaze Away”, ce va fi lansat în iunie.

Publicat

pe

”A durat mult să finalizăm acest material, așa că suntem super fericiți să vă anunțăm că noul nostru album ”Blaze Away” va fi lansat pe 1 iunie 2018. Îl puteți precomanda chiar acum de pe site-ul nostru (...)

Suntem incredibili de mândri de acest album...sperăm să fiți și voi la fel de entuziasmați ca și noi!”, a scris trupa pe pagina de Facebook.

Discul ”Blaze Away” încheie o pauză discografică de 5 ani, timp în care Skye Edwards și Ross Godfrey au activat o perioadă ca duo, sub titulatura Skey & Ross. Cei doi au revenit ulterior la numele care i-au consacrat, având alături o trupă de instrumentiști: Steve Gordon - bas, Jaega Mckenna-Gordon - tobe, Ben Cowen - clape.

RECOMANDARE: Citește interviul cu Ross de la Morcheeba: "Muzica este cea mai pură expresie a emoției umane"

Blaze Away” conține 10 piese noi, primul extras fiind single-ul ”Never Undo”. Piesa este acompaniată de un video cu versuri regizat de Ilija Todorovski.

Tracklist Morcheeba - ”Blaze Away”:

  1. Never Undo
  2. Blaze Away feat. Roots Manuva
  3. Love Dub
  4. It’s Summertime
  5. Sweet L.A.
  6. Paris sur Mer feat. Benjamin Biolay
  7. Find Another Way
  8. Set Your Sails
  9. Free of Debris
  10. Mezcal Dream

Britanicii de la Morcheeba sunt renumiți pentru mix-ul de influențe rock, trip hop, R&B, blues și pop. Formată în 1995, trupa s-a afirmat în componența Skye Edwards (vocalistă), Paul Godfrey (DJ) și Ross Godfrey (chitară și clape). Primele patru albume lansate, Who Can You Trust? (1996), Big Calm (1998), Fragments of Freedom (2000) şi Charango (2002) au fost premiate cu Discul de Argint, Discul de Aur şi Discul de Platină în Marea Britanie, Canada şi Franţa. După o perioadă în care Skye și frații Godfrey au ales cariere separate, cei trei s-au reunit în 2010, lansând cel mai de succes album al trupei, ”Blood Like Lemonade”, ce concentrează downtempo trip-hop grooves cu sunete de pian, chitară, muzicuţe şi inconfundabila voce a lui Skye.

 

PUBLICITATE
Comentează

Trending