Urmărește-ne în Social Media

rock

Manic Sinners - Carousel

Manic Sinners, trupa formată din Adrian Igrișan, Ovidiu Anton și Toni Dijmărescu, a lansat un videoclip cu versuri pentru noul single "Carousel". Piesa este extrasă de pe albumul de debut "King of the Badlands".

Publicat

pe

"Carousel" este cel de-al treilea single lansat de Manic Sinners și este prezentat publicului împreună cu un videoclip cu versuri realizat de "Dhope" Andrei. Melodia se regăsește pe primul material de studio al formației, "King of the Badlands", care este lansat astăzi, 18 ianuarie, prin intermediul casei de discuri italiene Frontiers Music, recunoscută drept liderul mondial în sectorul rockului melodic.

Albumul "King of the Badlands" conține 12 piese și a fost mixat și masterizat de Alessandro Del Vecchio (Hardline, Revolution Saints, Sunstorm, Jorn). Artworkul poartă semnătura lui Radu Damian, cunoscut pentru colaborarile sale cu Goodbye To Gravity, Bucium sau White Walls.

Tracklist "King Of The Badlands":

 1. Drifters Union
 2. King Of The Badlands
 3. Anastasia
 4. Ball And Chain
 5. Under The Gun
 6. Out For Blood
 7. Carousel
 8. Nobody Moves
 9. Play To Lose
 10. Crimson Queen
 11. A Million Miles
 12. Down In Flames

Mannic Sinners înseamnă:

 • Ovidiu Anton - voce
 • Toni Dijmarescu – chitara, bass
 • Adrian “Baciu“ Igrișan – tobe, clape, backing vocals, bass (Play To Lose, Nobody Moves, A Million Miles), chitara (Nobody Moves, A Million Miles).

Adrian Igrișan nu are nevoie de nicio prezentare. Ca solist vocal și chitarist al trupei Cargo a obținut toate distincțiile de care se poate bucura un artist: discuri de aur, concerte și turnee sold-out, apariții live alături de Iron Maiden, Uriah Heep sau Gillan, cariera fiindu-i încununată de ridicarea în grad de Cavaler, odată cu primirea ordinului "Meritul Cultural".

Ovidiu Anton, unul dintre cei mai buni soliști rock din România, a devenit cunoscut publicului larg în 2016, când a câștigat Selecția Națională Eurovision cu piesa "Moment of Silence". Fondator și solist al grupului Anton, el are și o carieră solo de succes, colaborând cu multe trupe și artiști autohtoni.

Chitaristul Toni Dijmărescu locuiește în Germania, unde este un apreciat muzician live și de studio, cu nenumărate concerte și producții la activ. Pe lângă activitatea desfășurată acolo, el este membru al proiectului Reșița Rocks și colaborează des cu artiști români, în acest moment el lucrând împreună cu Călin Pop (Celelalte Cuvinte) la un album solo al acestuia.

PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2022 >>
lmmjvsd
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Trending